معرفی بازیکن های بدون تیم - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 294

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    استعداد مدت زمان رو کمتر میکنه اما هیچوقت جای تجربه رو نمیگیره

2. کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

[DR.[mmL (12-13-2014)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    استعداد مدت زمان رو کمتر میکنه اما هیچوقت جای تجربه رو نمیگیره
    حرف شما درسته ولی کسی که استعداد نداشته باشه چطور میخواد از تجرش به نحو عالی استفاده کنه ؟
    1891 01450728361

4. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3358
    یوزرنیم استیم
    184125860
    نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    حرف شما درسته ولی کسی که استعداد نداشته باشه چطور میخواد از تجرش به نحو عالی استفاده کنه ؟
    خب مگه من گفتم 100 % من از اول حرفم گفتم رنک نگاه نکنید اگه پلیر نیاز دارین و در اون سطح هستین که بفهمین طرف بازی بارش هست یا نه 1 بازی باهاش انجام بدین اصلا بزاری پای باخت رفتین که ببازین بازیو اما دوستان اینجا اصلا نمیگن سلام اسمت چیه میگن رنکت چنده یعنی راه تشخیص خوب از بد رو گزاشتن رنک که من میگم این درست نیست خیلی ها رنک دارن بازی بلد نیستن تو شانسشون اون 10 تا بازیو هوب بردن خیلی ها اسنعداد دارن اولین اک بوده نمیدونستن مهم اون 10 باز باحتن رنک بدی دارن این حرف من هستش که فقط و فقط از طریق بازی کردن میشه فهمید که کی جه کاره هستش نه چیزه دیگه ای
    Buy A Ward Save A life

5. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط B.13 نمایش پست ها
    خب مگه من گفتم 100 % من از اول حرفم گفتم رنک نگاه نکنید اگه پلیر نیاز دارین و در اون سطح هستین که بفهمین طرف بازی بارش هست یا نه 1 بازی باهاش انجام بدین اصلا بزاری پای باخت رفتین که ببازین بازیو اما دوستان اینجا اصلا نمیگن سلام اسمت چیه میگن رنکت چنده یعنی راه تشخیص خوب از بد رو گزاشتن رنک که من میگم این درست نیست خیلی ها رنک دارن بازی بلد نیستن تو شانسشون اون 10 تا بازیو هوب بردن خیلی ها اسنعداد دارن اولین اک بوده نمیدونستن مهم اون 10 باز باحتن رنک بدی دارن این حرف من هستش که فقط و فقط از طریق بازی کردن میشه فهمید که کی جه کاره هستش نه چیزه دیگه ای
    اولا: من نقل قول پست شمارو نکردم و اصلا به حرفی که زدم هیچ ربطی نداشت .....
    دوما: کسی که رنکش 2000 میاد اگه با آی دی زدن نتونه رنکشو بالا بیاره 100% نوب هست چون نتونسته بازیه خودشو آنالیز کنه و برای دفعه بعد مشکلاتشو رفع کنه
    سوما: کسی که رنکش 4000 هست و شما میخوای بیاری تو تیمت اول ازش چندتا تست میگیری و میتونی تشخیص بدی بیان یا نه
    چهارما: اگه قرار بود ملاک نوب بودن رنک نباشه پس رنک رو برای عمه ی من درست کردن ؟؟؟
    1891 01450728361

6. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3358
    یوزرنیم استیم
    184125860
    اولا: من نقل قول پست شمارو نکردم و اصلا به حرفی که زدم هیچ ربطی نداشت .....
    دوما: کسی که رنکش 2000 میاد اگه با آی دی زدن نتونه رنکشو بالا بیاره 100% نوب هست چون نتونسته بازیه خودشو آنالیز کنه و برای دفعه بعد مشکلاتشو رفع کنه
    سوما: کسی که رنکش 4000 هست و شما میخوای بیاری تو تیمت اول ازش چندتا تست میگیری و میتونی تشخیص بدی بیان یا نه
    چهارما: اگه قرار بود ملاک نوب بودن رنک نباشه پس رنک رو برای عمه ی من درست کردن ؟؟؟
    (تیم ورک )در اینجا چون برام سخته قارسی تایپ کردن و اییران نیستم کیبوردم قارسی ننوشته روش حق رو میدم به شما دوست عزیز چون فکرامو مثل 2 خط موازی هستش به هم نمیرسه موفق باشی فقط اون داخل پرانتز رو روش فکر کن خیلی معنا داره
    Buy A Ward Save A life

7. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط B.13 نمایش پست ها
    (تیم ورک )در اینجا چون برام سخته قارسی تایپ کردن و اییران نیستم کیبوردم قارسی ننوشته روش حق رو میدم به شما دوست عزیز چون فکرامو مثل 2 خط موازی هستش به هم نمیرسه موفق باشی فقط اون داخل پرانتز رو روش فکر کن خیلی معنا داره
    اولا فک کنم شما دارید با خرزو خان بحث میکنید چون حرف شما اصلا به چیزی که گفتم مرتبط نبود
    دوما کسی کلمه ی (تیم ورک) رو به کار میبره که بازیش خوب باشه وکسی که بازیش خوبه=رنک خوب
    سوما اینم بدون که به قول دوستمون shavn : (( به نظر من 90% افراد بازیشون از رنکشون ملومه حالا همه تلاش میکنن بگن ما جز اون 10% هستیم... ))
    1891 01450728361

8. 2 کاربر مقابل از [DR.[mmL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Dav1d (12-14-2014),shavn (12-14-2014)

9. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3358
    یوزرنیم استیم
    184125860
    اولا فک کنم شما دارید با خرزو خان بحث میکنید چون حرف شما اصلا به چیزی که گفتم مرتبط نبود
    دوما کسی کلمه ی (تیم ورک) رو به کار میبره که بازیش خوب باشه وکسی که بازیش خوبه=رنک خوب
    سوما اینم بدون که به قول دوستمون shavn : (( به نظر من 90% افراد بازیشون از رنکشون ملومه حالا همه تلاش میکنن بگن ما جز اون 10% هستیم... ))
    Bale 100 % hagh ba shomast ama deghat nemikonin ke dar akhare har harfetun migin rank ama be ghole un dustetun 90% goftan ama un 10 % ro shoma chejori tashkhis midin ke badan ya khub vaghti hata hazer be bazi bahashun nemishin vaghti rankeshun paeene chizi ke man az ava daram say mikonam behetun befahmunam baba dad bi dad 1 bazi mikoni kasi ke mikhad team bebande ba un player mifahmi khube ya na age dar un had nistin ke befahmin bahsesh jodast ke didetun behtare hamun rank bashe ama age na mitunin tashkhis bedin ke man daram migam 1 bazi anjam bedin aslan fekr kon rank nist in tanha bahse mane inja ke shoma hey miay ye nazar jadid midi ama akharesh baz migi rank
    Buy A Ward Save A life

کلمات کلیدی این موضوع