من راه حلش رو پیدا کردم با کشور israel ثبت نام کنید به من 5 روزه داد![]()
من راه حلش رو پیدا کردم با کشور israel ثبت نام کنید به من 5 روزه داد![]()
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
یا اباالفضل حرامهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
میگم ارزش داره beta key رو بخریم یا نه ... دیروز خواستم بگیرم ولی اطلاعات کافی نداشتم ..
من دنبال این نیستم کدم رو بفروشم واقعا! حقیقت رو میگم! کد ها رم شانس آوردم ناجوررر که گیر آوردم! در کل 2 نمونه آدم داریم یک دسته یا کلا بازی رو نمیشناسن یا اگه میشناسن زیاد براشون مهم نیست! دسته دوم اصولا طرفدار بازی هستند و طرفدار بلیزارد و دیوانه وار منتظرن برن توی بازی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی داره واقعا بازی رو میخوای یا نه آنچنان مهم نیست واست که حالا چند ماه یا 1 سال هم صبر کنی! بازی از نظر منی که طرفدارش هستم ارزش 40 یورو هم داره واسه کسیکه میتونه پک رو بخره! از نظر کسی شاید نداشته باشه بستگی به خودت داره واقعا! اما راه های ورود به بازی اونهایی هست که گفتم بالا و از نظر من ارزشش رو داره! یک مساله هم هست اینه که ایرانی ها نیاز به کد اروپا دارن واسه پینگش و کد اروپا واقعاااااااااااااا سخته! اینوایت کد آمریکا بسیاررر راحت تر گیر میاد!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©