IMM درباره HearthStone حرف میزد نه Hots.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IMM درباره HearthStone حرف میزد نه Hots.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز اگه پست های فک کنم حدود 1-2 هفته پیشو ببینی راجع به hots هم گفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که پستی ندیدم . اگه شما دیدی شماره پست بده ببینیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور ایشون Bet هست . نه بالانس بودن خود بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چندتا از هیروهاش بازه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Sharingan (02-04-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مپش شبیه Dday نیست ؟
---
حجم عکس ها چی میگه
فعلا که تو بتاست هر روز 2 3 تا هیرو ( دقیق نمیدونم ) باز میکنه به صورت Random RotationThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بقیه رم میتونی با پول واقعی یا گلد داخل بازی بخری.
Early Access بازی هم اگه Founder Pack رو بگیری 3 تا هیرو از اول بت میده
Raynor - Diablo - Muradin
بیسش مثله D-Day هست ولی Objective هاش فرق داره.این مپش شبیه Dday نیست ؟
اسکرین شات گرفتم دیگه Resize نکردمشونحجم عکس ها چی میگه
WardeN (02-04-2015)
علما من اینجام !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت از دیدن عکسه به نتیجه ای نمیرسی ؟ :دی
تو این عکس بعضی هیرو ها 2 بار اومدن مثل kerrigan و muradin . همچین قابلیتی وجود داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ''iMM : 02-04-2015 در ساعت 08:58 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©