سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه سرچ کردم، طرح فشفشه های وب منظورتونه ؟! چطوریه دقیقا ؟ به نظر خیلی ارزون میاد !
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه سرچ کردم، طرح فشفشه های وب منظورتونه ؟! چطوریه دقیقا ؟ به نظر خیلی ارزون میاد !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طرح فشفشه یه جورایی ترافیک اضافست . شما سرویس رو از توی طرح های اصلی خریداری میکنی ( میشه از طرح های ویژه هم خریداری کرد ) بعدش میری فشفشه میخری . سرعتت همونی هست که از اون طرح گرفتی . مثلا اگه سرویس 128 گرفتی سرعت فشفشه ت هم همون 128 ـه . ولی اگه سرعت 8 مگ گرفته باشی ، سرعت فشفشه ت هم همون 8 مگه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک سرویس ویژه داره که 9 ماه اینترنت 8 مگ ماهیانه 1 گیگ . به همراه 18 فشفشه 1 روزه رایگان . 54 تومن رو باید یه جا برای این سرویس بدی . که میشه ماهی 6 تومن . این سرویس رو فقط برای سرعت 8 مگش گرفتم ! بعدش هم ماهیانه یه فشفشه 40 گیگ 1 ماه 30 تومن میزنم . من که خیلی راضیم .
کسی ندونه الان فک مکینه من نمایندگی های وب دارم :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (02-19-2015)
مرسی از توضیحات :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط 3 تا سوال،
-اون 18 تا فشفشه رایگانه هرکدوم چقدره حجمش؟ همه فشفشه ها حجماشون مساویه ؟!
-اگه فشفشه کمتر از 40 گیگ بخوای هم هست ؟ مثلاً 20 گیگ.
-طرح شبانه رایگان هم داره ؟
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
18 تا فشفشه 1 روزه 1 گیگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه خیر فشفشه 1 روزه 3 گیگ 2 تومن دارن . فشفشه 15 روز 15 گیگ 15 تومن هم دارن .
بله هست همین 15 گیگ
شبانه رایگان متاسفانه نداره :/
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (02-19-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©