سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه سرچ کردم، طرح فشفشه های وب منظورتونه ؟! چطوریه دقیقا ؟ به نظر خیلی ارزون میاد !
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه سرچ کردم، طرح فشفشه های وب منظورتونه ؟! چطوریه دقیقا ؟ به نظر خیلی ارزون میاد !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طرح فشفشه یه جورایی ترافیک اضافست . شما سرویس رو از توی طرح های اصلی خریداری میکنی ( میشه از طرح های ویژه هم خریداری کرد ) بعدش میری فشفشه میخری . سرعتت همونی هست که از اون طرح گرفتی . مثلا اگه سرویس 128 گرفتی سرعت فشفشه ت هم همون 128 ـه . ولی اگه سرعت 8 مگ گرفته باشی ، سرعت فشفشه ت هم همون 8 مگه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک سرویس ویژه داره که 9 ماه اینترنت 8 مگ ماهیانه 1 گیگ . به همراه 18 فشفشه 1 روزه رایگان . 54 تومن رو باید یه جا برای این سرویس بدی . که میشه ماهی 6 تومن . این سرویس رو فقط برای سرعت 8 مگش گرفتم ! بعدش هم ماهیانه یه فشفشه 40 گیگ 1 ماه 30 تومن میزنم . من که خیلی راضیم .
کسی ندونه الان فک مکینه من نمایندگی های وب دارم :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (02-19-2015)
مرسی از توضیحات :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط 3 تا سوال،
-اون 18 تا فشفشه رایگانه هرکدوم چقدره حجمش؟ همه فشفشه ها حجماشون مساویه ؟!
-اگه فشفشه کمتر از 40 گیگ بخوای هم هست ؟ مثلاً 20 گیگ.
-طرح شبانه رایگان هم داره ؟
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
18 تا فشفشه 1 روزه 1 گیگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه خیر فشفشه 1 روزه 3 گیگ 2 تومن دارن . فشفشه 15 روز 15 گیگ 15 تومن هم دارن .
بله هست همین 15 گیگ
شبانه رایگان متاسفانه نداره :/
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (02-19-2015)
شما میگید چه خاکی ب سرم بریزم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روزگار مارو ببین
http://www.aparat.com/v/ElVK4
اینم از اینترت ما
ویرایش توسط Laser_bin : 02-19-2015 در ساعت 04:38 PM
روزگار مارو ببین
دوستان فکر میکنید حداقل سرعت آپلود باید چقدر باشه تا بشه دوتا 2 بازی کرد ؟ پینگ 150 -200 سرعت دانلود هم 170-200 ، اپلود 11
سلام دوستان لطفا سریع جواب بدید . چه تعرفه ای و از چه سایتی بگیرم که بشه باهاش حداقل سه دست دوتا دو در روز بازی کرد. قیمت هم مناسب باشه
تا جایی که اطلاع دارم دیگه شرکت ها نا محدود نمیدن و اونهایی که میدن فایده نداره چون سرعت کمه و یا قیمت خیلی بالاست .
باید روزی 200مگابایت برای دوتا 2 حداقل بزاری کنار که میشه مصرفت ماهی بین 5 تا 10 گیگ .
هر شرکتی هم توی یک منطقه بهتره از لحاظ پینگ و نمیشه یک شرکت رو عمومی برای همه جا بگی خوبه باید با توجه به منطقه خودت بگیری
pouyamahmoudi (02-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©