از ask بگیر نتت روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آسیاتک؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات گفتم تو که بلد نیستی گ.ه میخوری شدی پشتیبان. یارو لال شده بود. قطع کردم
270ت پول نتو دادم 1 ساله. باید 11 ماه دیگه اینو تحمل کنم
پشتیبانی مخابرات به معنای واقعی ر.ده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیل اصلی که از مخابرات کشیدم بیرون هم همین پشتیبانیش مسخرش بوده . به هیچ وجه هیچی حالیشون نیست ! طفل تازه متولد شده ازشون بیشتر حالیشه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مخابرات خیلی اذیت میکنه منم الان 512 نامحدودش رو دارم قعطیش کمتر شده ولی پینگش داغون الان میخوام برم شاتل بگیرم گرونه ولی این اعصاب خورد کنی هارو ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من شاتل 256 داشتم بعد سرعت دانلود 50 بایت داشتم نه کیلوبایت . یک کلمه می تونم بگم شاتل اشغال ترین نت توی ایرانه . برو سمت پارس انلاین که بهترین ساپورت و بهترین پینگ داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©