یه سرویس کاهش پینگ با حجم حدود 1گیگ و 500 مگ صلواتی میدم چون خودم دیگه نیازی ندارم،هر کسی واقعا نیاز داره pmبده.
یه سرویس کاهش پینگ با حجم حدود 1گیگ و 500 مگ صلواتی میدم چون خودم دیگه نیازی ندارم،هر کسی واقعا نیاز داره pmبده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
با عرض پوزش pm ندید،به یکی از بچه های همین سایت دادمشنوش جان.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ار خوب جایی نمیگیری لابدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.خ کن از کجا میگیری راهنماییت کنم.
ده دقیقه ای دادی رفت؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شانس نداریما من پریشب تا ساعت 2 بودم همش اسپم میفرستادن تو انجمن
بله دادم رفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میانگین سرعت اینترنت در دنیا.(نامحدود)
مگابیت هست با مگابایت اشتباه نشه
هر 8 مگابیت برابر هست با 1 مگابایت
---
میانگین در ایران 0.4 هست.(یعنی همون سرعت 512 که مخابرات میده توی IDM سرعت دانلود از 64kb بیشتر نمیشه)
اصلا ما مشت کوبنده ای زدیم بر دهان استکبار اینترنت در دنیا :smile106:
ویرایش توسط ATER : 06-05-2016 در ساعت 10:40 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کاش سوئیسی بودیم
i love japan
w3c (07-10-2016)
دوستان apdenist لطف کردن کاهش پینگ رو دادن به من ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگ این چند هفته که بد نشده ...
هر کی نیاز داره پیام بده تا بهش بدم کاهش پینگو ...
سوئیس نیست عزیز سوئدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----------------------------------
تو کل دنیا فقط ژاپن و سوئد از نظر سرعت و قیمت در رده اول هستن؟! یا خدا
مکزیک اینترنت میخواد چی کار مواد مخدر رو فقط باید فیزی معامله کرد نه مجازی rofl
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©