هووووو!!! بابا چی بود! بحثا چین تو انجمن دوتا ۲! اگه من بودم میگفتم اواتار فقط bkb ترول هم فقط warlord! بابا حوصله دارید از این بحثا میکنید بیخیال... اینا که حال روزتونو درست نمیکنه بدتر عصابتون خورد میشه!
هووووو!!! بابا چی بود! بحثا چین تو انجمن دوتا ۲! اگه من بودم میگفتم اواتار فقط bkb ترول هم فقط warlord! بابا حوصله دارید از این بحثا میکنید بیخیال... اینا که حال روزتونو درست نمیکنه بدتر عصابتون خورد میشه!
طوری نکنید که که طوری شود که مردم فکر کنند طوری شده هست. مردم رو که میشناسی بفهمن طوری شده دیگه نمیشه جلوشونو گرفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فایل پیوست 3707
ویرایش توسط mohmmid : 06-24-2015 در ساعت 01:37 PM
GOD OF DOTA LOD
شبیه اون زنه بود تو ga me of th rones که میرفت به سرسی میگفت اعتراف کن! توام یه چی تو اون مایه هایی میای هی ترول میزاری میخوای به راه راست هدایتمون کنی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shame shame shame shame shame
ندیدی بدش اعتراف کرد لخت رفت جلو مردم که کفاره گناهاشو بده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حقش بود که دیگه با برادش جیمی نخوابه
GOD OF DOTA LOD
تازه من مگه زور کردم که بخوام اعتراف بگیرم از کسی. می خوای ببین نمیخوای یا ضد عقایدت هست چشماتو ببند. عمومی هست. هر کی نخواد ببینه نمیاد.
اما باهات حال کردم خدایی ترول وار لردو :d تازه اینجا هم انجمن دوتا 2 نیست گفتمان آزاد هست. از راهنمایی استفاده از آفتابه تا چگونگی درست شدن هسته ی سیاره ی نپتون میشه حرف زد
GOD OF DOTA LOD
بهترشو پیدا کردم واسه آواتار lol
ویرایش توسط mohmmid : 06-24-2015 در ساعت 02:05 PM
GOD OF DOTA LOD
شارژ رایگان !!!پنهان کننده: شارژ رایگان !!!
ویرایش توسط mohmmid : 06-24-2015 در ساعت 03:03 PM
GOD OF DOTA LOD
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©