بالاخره یه بازی خوب شد . هرچند ما اصلا خوب بازی نکردیم . کلا تو تیم ما با هم اصلا هماهنگ نبودیم . من بدبختانه خیلی بد بازی کردم البته لگ هم بی تاثیر نبود .
به تیم حریف هم خسته نباشید میگم آیتم هایی که گرفتن خیلی عالی بود .
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
بالاخره یه بازی خوب شد . هرچند ما اصلا خوب بازی نکردیم . کلا تو تیم ما با هم اصلا هماهنگ نبودیم . من بدبختانه خیلی بد بازی کردم البته لگ هم بی تاثیر نبود .
به تیم حریف هم خسته نباشید میگم آیتم هایی که گرفتن خیلی عالی بود .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Sharingan (07-12-2015)
خسته نباشی , آره بازیه خوبی بود و هر 10 نفر قشنگ بازی کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیه دوم بهترین بازی dab یی بود که بازی کردم ......... فقط یه حرکت fail زدم یه جا تا آخر بازی فقط میخندیدم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
magnus اومد آلتیمیت کرد و منم ( dark seer ) که داشتم از پشت میومدم روی vacum کلیک کردم و تا هیروم اومد vacum کنه magnus با اسکیل 3 همتون رو برد یه جا دیگه و وقتی من vacum کردم همتون رو برگردوندم و نجات دادم ( هماهنگ نبودیم ) ........... به نظرم باید میفرستادمش dota wtf ( اگه حرکتا fail بسازن برا این مسابقات عالی میشه )
بازی اول من واقعا بازی disruptor و qop رو تحسین کردم و خیلی خوب هم بازی کردن ........... بگذریم از بازی هیروی es که جلوی life stealer تنها که rage هست اومد echo slam زد ( چند بار دیگه هم echo slam زد که واقعا به هیچ دردی نمیخوردن و همشونم تو در و دیوار زد )
Deadking (07-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©