خیر دوست عزیز،هنوز برگزار نشده ولی انشاالله بزودی میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر دوست عزیز،هنوز برگزار نشده ولی انشاالله بزودی میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
TheNiGhTwOLFs (06-11-2016)
بعضی از دوستان علاقه زیادی به RTZ دارن اگر خواستین برگذار کنید بگین تا اینوایتش کنم به dab ، تا این حد
نمیگم بازیم خیلی خوبه ولی اگه اونو بیارید من leave میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-12-2016)
سایت گروه یا کانالی تو تلگرام نداره؟ اونجا خوبه اگه دمویی خبری چیزی بود گذاشته شه ی سوپر گروه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اون بالای انجمن به اون بزرگی زدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا حالا 2 -3 نفر اینو پرسیدن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
عذر میخام ندیده بودم ولی اگه گروهی بود بگید تا ما هم با عضویت از اطلاعات دوستان مستفیض بشیم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
پس فردا ساعت 4 بعد از ظهر تو بازی باشید برای dAb
پنجشنبه احتمال خیلی زیاد dAb نیست. و از شنبه ساعت 4 بعد از ظهر به بعد سعیمون بر اینه که هر روز dAb داشته باشیم.
Friend id: 97567477
Steam Community :: fingiliii
اگر از قبل ادد دارید. یک پیام بدید که از اعضای سایت هستید تا برای هر کس تگ بزارم و در آینده راحت تر بشه از داخل استیم اطلاع رسانی کرد.
قوانین مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 (قبل از بازی مطالعه شود)
TheNiGhTwOLFs (06-13-2016),رهی (06-14-2016)
بعد من که ایدیم لیمیته چه باید بکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اقا شرمنده واسه ما ک بازیمون متوسط هست هم میتونیم شرکت کنیم!؟
بله همه میتونند ، ما توی سری قبلی داشتیم نمیتونست تانگو share کنه ! تانگو کامل میداد ، شما که میگی متوسط هستی ، هدفم مسخره کردن کسی نبود خواستم بگم خودتون رو دست کم نگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (06-14-2016),TheNiGhTwOLFs (06-13-2016),[DR.[mmL (06-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©