امشب که نیستم . از 5 ام عید هم نیستم . امثال قسمت نبود :p
امشب که نیستم . از 5 ام عید هم نیستم . امثال قسمت نبود :p
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-19-2016)
خوب برنامه عوض شد امشب با کست در خدمتتونم . اگه البته بازی بشه . که فعلا هیچکی نیست
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-19-2016)
سلام, رفیق من میخواد شرکت کنه بازیشم عالیه و وقت کافی هم داره, اگه خواستید یه نفر که پلیر پایه مسابقات هست و همیشه شرکت میکنه ادش کنه :
https://steamcommunity.com/profiles/76561198281586089/
ty :X
pishva (03-20-2016)
سلام مرسی چشم ادد میکنم امشب.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بازیکن پایه ثابت مسابقات؟! بازیکن عالی؟!
تاپیک رو اشتباه اومدید عزیز. عنوان به اون خوبی نوشته دوستانه!
من که عامل اصلی اجراش هستم تا حالا یکبار به خاطر برد و جدی بازی نکردم! حالا میخواید باور کنید میخواید نکنید. بارها شده از وقتم زدم اومدم لابی ساختم خودم بازی نکردم فقط از اینکه بستر سرگرمی و دوره همی بچه ها رو جور کردم خوشحال شدم.
حالا از قبیل اینجور پست هارو ک میخونم ناراحت میشم. اگر قرار هست کسی رقابتی بازی کنه تیم بیاره بازی کنه نه اینکه تو ی همچین بازیهایی قصد خودنمایی و حرفه ای جلوه دادن داشته باشه...دیگه از اینجور پست ها نبینم چون عواقب داره
نه داداش فک نکنم منظورش این بوده باشه فک کنم منظورش از پایه ثابت=کسی که توی اکثر بازی ها شرکت میکنه کل جمله دوستمون = رفیق مارم ادد کنید دوست داره بازی کنه. ( خوشبین باش پلمت )
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بازی عالی وقت کافی پایه مسابقات = منظور دیگه ای هست. تاپیک رو اشتباه اومدن...
درکل اون حرف من برای همه صدق میکنه و برای همین نقل قول نکردم نوشته ایشون رو. من اصلا" دوست ندارم محیط dAb رقابتی بشه چون تجربه عاقبت بدش رو دارم.
تو اینجا فقط پوریا منو پلمت صدا میزنه شما همون به اسم خودم صدام بزنید بهتر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه من چون یادمه توی پلی دوتا پلمت بودی اینو گفتم.
pishva (03-21-2016)
بازی ها چه جوریه ؟ امشب هست یا نه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-21-2016)
سلام
این بازی ها در حال برگزاریه!؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©