1.تمام پست هایی که تا بحال تو این تاپیک دادید رو بخونید ببینید کجا ثابت کرده اید که Medusa قوی ترین Carry در دوتا هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. شما در ابتدا ادعا کردید که 3 هیرو هارد کری بازی به ترتیب Medusa, Void و Specter هستند اما بعدا بعد از اینکه من نام Phantom Lancer رو میبرم حرفتون عوض میشه شماره پست های شما به ترتیب 4422,4440 و 4423 هست یعنی به ترتیب زیر:
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3. شما توسط برخی کاربران دعوت به انجام بازی تک به تک شدید تا ادعای خود را ثابت کنید اما در جواب گفتید:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
4. من به دلیل تند خویی شما با مدیریت سایت و همکار سایت و اینکه میدونستم اونها هر چی نباشند از شما کمتر نیستند جواب شما رو با صراحت دادم در پست 4435 اما جواب شما به من ببینید چی بود:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب شما به من در پست 4436:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتیجه: شما به هیچ وجه ثابت نکرده اید که این هیرو بهترین و قوی ترین Hard Carry در دوتا هست.
در ضمن دوست عزیز دوتا 8 الی 9 سال هم نیست اومده شما فکر نکن War3 رو باز میکنید پایینش زده 2003 یعنی دوتا هم همون موقع بهمراه بازی بوده بلکه باید بگم خیر بعدا از روی Single Player بازی مپ دوتا اضافه شد بنده هم از مپ Version 5 آرشیوش رو دارم...
در آخر هم برای اثبات حرف خودم مبنی بر اینکه این هیرو فول هم باشه نمیتونه کسی رو بزنه و فقط میتونه تانک باشه ریپلی 99911457 رو معرفی میکنم مشاهده کنید.
پست قبلی خودم رو هم که شایسته نمیبینم سر یک موضوع الکی اون همه حرف زده باشم رو هم فعلا حذف موقت میکنم...