بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 1169

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    محمد لطف می کنی 0 تا 100 اشو بگی باید چی کار کنم ؟!

من الان مودم دارم حتما باید یکی از ایرانسل بگیرم ؟
    سیم کارت 4جی هم خواستم بگیرم ولی هر چی *500*123# می زنم می گه سرور در دسترس نیست !
    این شبانه رایگانی که گفتی یعنی رایگانه رایگانه (!) ؟ اخه دوره این رایگانا تموم شده بود ؟ الان اینتر نت مخابرات دارم یک ساله واسه هر گیگ 3600 دارم میدم خیلییییییی گرونه جدیدا با گوشی یه تعرفه از ایرانسل می گیرم 6-12 ظهر 5 گیگ 2 تومن هفتگی این خیلی خوبه سیم کارتمم 3جی هست سرعتش حوالی 1 مگ تا 2 نوسان داره

از رایتل خبر ندارید تعریف اونم زیاد شنیدم
    سلام اگر مودم ایرنسل بگیری که یه سیمکارت 4g روشه ، مودم های مشابه هم که سیم کارت میخورن موجوده که به دلخواه میتونی بگیری ( مودم ایرانسل فقط فقط روی خود ایرانسل ج میده ) و یه ای پی ثابت هم روی سیم کارتی که مودم ایرانسل هستش ، برای مخابرات که بخوای ای پی ثابت داشته باشی باید ماهی 10 تومان بدی چیزای خوبی داره

توضیحات یا تنظیمات خاصی نداره پیشفرض روی مودم ایرانسل خودش اوکیه

شبانه رایگان نیست با 2 هزار تومان میتونی 3 ساعت نامحدود شبانه فعال کنی که اگر سرعتت بالای 2 مگ باشه چیزی حدود 20-30 گیگ دانلود میکنی که میتونی دانلود چند هفته خودت رو جمع کنی و تو یه شب دانلود کنی

رایتل استفاده نکردم میگفتن ایرانسل بهتره شاید تو منطقه شما رایتل بهتر باشه ، باید تست کنی

2. 4 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ATER (08-16-2016),A_W_Z_2 (08-16-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-15-2016),[DR.[mmL (08-15-2016)