من این سه هفته اخیر خیلی loss داشتم بین 5 تا 20 درصد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آشنای شما نگفته چقدر سرعت بیشتر میشه چقدر قیمت کم تر میشه؟
من این سه هفته اخیر خیلی loss داشتم بین 5 تا 20 درصد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آشنای شما نگفته چقدر سرعت بیشتر میشه چقدر قیمت کم تر میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از حق نگذریم از انتخابات به بعد نت ایران خیلی بهتر شده الان تو سرور اروپا پینگ 110 هست بدون لوس البته. قبلا تو اروپا 200 به بالا بود
یکی از دوستان بود اونم اطلاعات زیادی نداره وزیر نیست که بخواد بگه اونم ، گفت که اعلام شده همین ، اینم میذارم سر قول های دیگشون که عملی نشد
من همیشه تو رشت پینگم زیر 120 بود. البته اینترنته شمال کلا بهتر از جاهای دیگس چون خطوط تلفن ایران از دریای خزر به بقیه کشور ها وصل میشه.
ATER (05-29-2016)
یک سری اطلاعات بده در مورد رشت شاید تا 4-5 ماه آینده کلا جمع کنیم بریم رشت خونه بگیریم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین شهرش از نظر خدمات ، داشت فروشگاه ، نت خوب و... کجاست؟
آب و هوا و.. هم یه توضیحی بده مرسی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
عزیزم رشت خودش شهره. استان نیست که میگی بهترین شهرش :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رشت مرکز استان گیلان , جمعیتی حدود 700000 نفر داره که چون مرکز استان هست در روز های کاری تا 1 میلیون نفر هم میرسه و بزرگترین کلان شهره شماله کشور هست.
هر چیزی که تو شهرای بزرگ مثله تهران و اصفهان و تبریز بخوای تو رشتم پیدا میکنی , منطقه آزادم داره تو شهر کلی Mustang و Camaro و غیره میبینی ( 2 تا هم Corvette )
آب و هوا بسیار شرجی در حد 80-100 % رطوبت , تقریبا 2 روز درمیون بارونی , سر سبز.
مردم هم کاری به شما و دوست دخترت تو خیابون ندارن و کاملا Open Mind هستن :دی
فرودگاه بین المللی هم داریم حتی :دی
فروشگاه که خب از سوپرمارکت هست تا هایپر مارکت , نت هم از جاهایه دیگه بهتر نباشه بدتر نیست.
ISP که من نت داشتم ازش ASK یا اندیشه ی سبز خزر بود که برای گیمینگ عالیه.
ATER (05-29-2016),Soul Keeper (05-29-2016)
اضاف کنم منطقه ای که ازاد باشه برق و اب و..... به صورت ازاد حساب میشه که اگر درامد خوبی نداشته باشی 1 ماه بارت رو جمع میکنی و میری جای دیه
این پکت لاس منو کچل کرده بود...از ساعت 11 تا 3 4 صبح دیگه نمیشد بازی کرد! از ساعت 1 که تو watch هم 30% loss داشت خخخ
پست ها منتقل شدند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه اشتباه میکنی , منطقه آزاد زیرمجموعه ی ساختاریه استانه , یعنی در حالت عادی همه چی دولتیه , ولی اگه بخوای از منطقه آزاد استفاده کنی یه سری شرایط داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا پلاک ماشین فرق میکنه و از استان نمیتونه خارج شه.
ولی شما میتونی همون ماشین رو با پلاک ملی هم داشته باشی ( پول گمرک میاد روش که یه ماشین 80 تومنی میشه 150 تومن )
ATER (05-29-2016)
اخه محمد منطقه ازاد و ابو برق و ماشین چه ربطی به این تاپیک داره که پست انتقال یافت :smile30:
والله پوریا جان منطقه ما رو که می خواستن ازاد کنن اینجور به ما گفته شد اما نکردن خیلی ظلم میشه به ما خیلی ، یکی از سروتمندترین استان دنیا هستیم ناسلامتی اما در عین حال فقیرترینم از لحاظ امکانتات و...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©