بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 1169

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    5119
    چه موقع از وقتی که فهمیدین حجم ازتون کم نمیشه گذشته؟
    چون اگه کمتر از یه روزه خیلی باش دانلود کنین چون مشکل از سروره و بعدا ازتون کم میشه. برای منم پیش اومده که 1روز یا کمتر حجمم تغییر نکرده بود منم فکر کردم مال مفته و هی دانلود کردم بعد دیدم ازم کم شده

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    4442
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali.h نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    چه موقع از وقتی که فهمیدین حجم ازتون کم نمیشه گذشته؟
    چون اگه کمتر از یه روزه خیلی باش دانلود کنین چون مشکل از سروره و بعدا ازتون کم میشه. برای منم پیش اومده که 1روز یا کمتر حجمم تغییر نکرده بود منم فکر کردم مال مفته و هی دانلود کردم بعد دیدم ازم کم شده
    منم فک کردم ممکنه بعدا از حجم ام بخوره و عذاب وجدان گرفت که حتی اگه از حجم ات هم نمیخوره درست اش کن و زنگ زدم به کارشناس های اسیا تک و تنظیمات مودم رو انجام دادم ولی الان داره از حجم بسته ام میخورهو حالا یه مشکل جدی تر پیدا کردم قبل از اینکه تنظیمات رو انجام بدی همه چی اوکی بود وای فای هم نت میداد اما موقع تنظیمات کارشناس گف رو حالت pppoeبزار منم این کارو کردم اما چراغ اینترنت روشن نشد بعد گفت رو حال بریج بزار و گف وایفای ات دیگه نت نمیده و فقط از طریق کابل میتونی به مودم وصل بشی لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم و چه مشکلی دارم راهنمایی کنه (عجب غلطی کردم تنظیمات مودم رو درست کردم