بخش اول حرفت قابل قبوله داداش.
ولی دومیش نه .... یعنی چی چیکار به گذشته اش داری ؟ کسی که قبلا ظرفیت انجام هر کار اشتباهی داشته مسلما الانم داره ... پس نمیشه به گذشته طرف بی توجه بود ... مثلا کسی که قبلا رابطه داشته و ما بگیم کاری با رابطه قبلیش نداشته باشیم و با یکی ازدواج کنه حالا اومدیم و طرف بازم خاست با یکی دیگ رابطه داشته باشه (چون واسش عادیه دیگه ) اون وقت چه کنیم ؟!
منظور من اینه کسی که یه بار قبح یه عمل رو شکسته بازم ممکنه اون کارو بکنه ...
بعدشم اینکه ما مسلمان هستیم و اگر بخایم به قران توجه کنیم میگه "هر چند که شما نیاز دارید ولی دامان خود را پاک نگهدارید "... نمیشه به بهانه ی نیاز هر کی هر کاری خاست بکنه که ... درسته ک برای نیاز جنسی باید فکری اندیشیده بشه ولی روشش رابطه ی باز و ازاد نیست بعدشم بیایم بگیم به گذشته طرف چیکار داری و ...
حتی دین ما انسان رو از خودارضایی منع کرده... عملی که شاید اثار اجتماعی نداشته باشه ... چه برسه به رابطه نامشروع زن و مرد ) ...یعنی پاک بودن انسان مهم برای دین ... بعدش میاد میگخ با زنان و مردان ناپاک ازدواج نکنید ! (لابد یه چیزی هست که اینارو میگه)
اگه ادم میبینه تو اروپا و غرب با داشتن رابطه با هم ازدواج میکنن (چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج) (اصن تو غرب اینجوریه که کسی س-ک-س نداشته باشه اممل به حساب میاد ... بهش میکن حتما یه عیب و ایرادی داشته که کسی باهاش س=ک=س نکرده ) اونا مبناشون لیبرال و ازادی بی حد و مرز هست که نه تو کشور ما اینجوریه نه تو دین ما ...
---------------------------
در خصوص صحبت اولین دوستی که بحثو باز کرد هم بگم ... من خودم متولد 75 هستم ... اینجور که من میبینم تا بازم دهه 70 ی ها خیلی بهتر از دهه 80 هستن ... نه که خوب باشنا نه , حتی تو دهه 70 هم من خیلیا دیدم که رابطه دارن و عین خیالشونم نیست (رابطه منظورم دوستی صرف نیست ! ) بنظر من مشکل از خانواده ها هست ...
یه بحث طولانی هست در رابطه با فمینیسم اگه خاستین یکم توضیح میدم براتون بعدا ... فعلا در همین حد بگم یه موجی با شعار ازادی و استقلال زنان در ایران اومده بود دقیقا نمیدونم ازکی که هنوزم کلی حامی داره به این بهونه که زن باید حق کار داشته باشه , زن باید ازادی و استقلال در خارج از خانه داشته باشه ... زن باید استقلال مالی داشته باشه ... داشتن بچه زن رو محدود میکنه و ...
(فلسفه اش هم این بوده ... این موج ابتدا در غرب اغاز شد زمانیکه زن ها توی امریکا ازادی رای دادن و حق کار و ... نداشتن... این وسط یک سری سرمایه داران بزرگ این برنامه رو چیدن که زن ها رو از خونه بکشن بیرون (چون زن ها حاضرن با درامد کم کار کنن , با این کار یجور ازادی هم بهشون داده میشد و استقلال مالی (البته ظاهرا) هم پیدا میکردن ... در واقع این سرمایه داران به زن ها به چشم نیروی کار ارزون قیمت و بازده بالا نگاه میکردن) اومدن این موجه رو شروع کردن که زن باید سر کار بره و کار کنه , نباید بچه داشته باشه باید استقلال مالی داشته باشه... ) خلاصه زن ها رو از خونه ها کشوندن بیرون و به کارخونه ها بردن ...
یه مدت این موج خیلی قدرت گرفت و خیلی هم با شدت این برنامه رو دنبال میکردن (بهشون میگفتن فیمینسم رادیکال) تا جایی که زن ها رحم خودشون رو در میاوردن که بچه دار نشن که بقول خودشون محدود نشن ... بعدا ازدواج همجنس بازا مطرح شدکه زنها دیگ حتی نیازی به مرد ها هم نداشته باشن و خلاصه کلی داستان دیگه جای گفتن نیست.
حالا ساسیت مدارا دیدن اینجوری جمعیت رشد نمیکنه و دیگ چیزی به عنوان خانواده تو کشور نمیمونه اومدن این موج رو خابوندن تا حد خیلی زیادی تا جایی که تو فرانسه میگفتن اگ هر کسی ازدواج کنه و بچه بیاره ماهانه 5000 یورو بهشون میدیم و از این داستانا ...
حالا وقتی خودشون تو این برنامه شکست خوردن اونو فرستادن به کشور های جهان سومی ... الانم یه سری احمق مثل تهمینه میلانی و اگ اشتباه نکنم ترانه علیدوستی از این موج فیمینیسم حمایت میکنه ... نمیدونم چقد فیلم ها و اخبار رو دنبال میکردین ولی الان نتیجه اش رو میبینین که اکثر دخترا موقع ازدواج میگن که اگر دختر خاست کار کنه شوهرش نباید مانع بشه ... یا حتی خیلیا شرط ازدواج شون اینه که دختره کار کنه و ... (هر چند با توجه به مشکلات اقتصادی امروز بعضی خانواده ها نیاز مالی دارن که کار میکنن)
ولی شما ببین مادرای ما یا مادرای نسل قبل که خونه دار بودن ... نمیگم بچه هاشون بهتر بودن ولی حداقل تعصب رو یاد پسر میدادن ... حیا رو به دختر یاد میدادن ... پسر خارجی وقتی خودش میره دختر میکنه از اونطرف میدونه که خواهرشم میکنن (ببخشید انقد رک گفتم) ولی غیرت ما هیچوقت همچین چیزیو قبول نمیکنه ... اما مادرای الان اکثرا سر کارن ... پدر هم که سرکاره بجه میمونه تو خونه با یه ماهواره و گوشی و اینترنت و قند شکن و ... دیگ خودت تا تهش برو ...
خب مسلما این بچه خیلی راحت میتونه منحرف شه ...
من نمیگم همش همینایی که من گفتم ولی مسلما این جنبش فیمینسم خیلی توی کشور ما تاثیر گذاشت ... خدا اخر عاقبت ما رو هم ختم بخیر کنه. واقعا الان انتخاب دختر خیلی سخت هست ! من خودم الان دارم میرم تو 21 ... شرایط ازدواج رو دارم و شایدم بخاطر کارم مجبور شم که بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ازدواج کنم ... هر کیو میبینی یه دوست پسر داره ! من خودم تا حالا با چنتا دختر در حد چت صحبت کردم تازه اونم کسایی که فرسنگ ها فاصله داشتن ولی فقط برای رشته ام بود و بحث درسی و حقوقی و ... ولی نه اینکه بیام رفیق بشم و قرار و ...
خدا خودش کمک کنه ... والا ...
چقد حرف زدم
@
Mohammad_ai69