دادا میدونی جالیش کجاس ؟ که اصن به سوال نگا نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم sd ap ar رو میدونم بقیه رو بگید لطفا
دادا میدونی جالیش کجاس ؟ که اصن به سوال نگا نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم sd ap ar رو میدونم بقیه رو بگید لطفا
آقا این Clear catch تو قسمت download تو تنظیمات چیه ؟
بزنم یا نزنم؟
جواب سوال یکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جوااب 1.اگه توی لاین هستی و قصد کیل گرفتن داری اسکیل یک ات رو اسپم میکنی (با این کار هلث و دمیج ات بالا میره استرنج میده و از استرنج حریف کم میکنه ) بعدش سریع با یه حرکت سامورایی وار بهش حمله میکنی و اسکیل دو ات رو روش میزنی تمام البته اگه اقانیم بیاری با هربار استفاده 10تا استرنج حریف رو میکشه
اسکیل دو اش هم اینجورری هس که از تمامی یونیت هایی که اطراف هس درصد خیلی کمی از هلثون رو کم میکنه(هم از خودی هم از دشمن) و به کسی که روش کلیک کردین میده و چند تا نکته هم داره اگه روی یار خودی بزنی جون اش رو پر میکنه اگه روی دشمن بزنی جونش رو کم میکنه و مقدار هیل و دمیج اش بستگی به میزان یونیت های اطراف داره
سلام یک سوال درباره بازی paladind وقتی بازیرو اجرا میکنم وقتی نام اکانتم رو وارد میکنم در قسمتی که می خوای گزینه play رو بزنی رو گزینه play به جای play نوشته geam is down و بازی اجرا نمیشه
سلام اقا این پیغام چیه نمیذاره بازی های زنده رو ببینم تا دیروز نبود
اگر کسی هم جواب میده اینم جواب بده لطفا !
آپدیت جدید تو منو بصورت زنده بازی های مسابقات رو نشون میده آیا وقتی گذاشتیم تو hide بازم اینترنت میگیره یا نه ؟
و اینکه جواب ندادید تو تنظیمات گزینه clear catch چیه ؟ خوبه بزنم ؟
چند بار بعدش امتحان کنید درست میشه. نشد هم یکبار بازی رو ریستارت کنید درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دیگه مصرف نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اطلاعی ندارم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (04-28-2017),Mohammad_ai69 (04-28-2017)
چطور تلپورت یا لول زده شده (مثل 6 sf) رو کنسل کنم ؟
با یه مینی استانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا سایکلون
یا ایتم هکز
برای تلپورت و اسکیل های چلنجینگ
برای اسکیل هم میشه از ارچید استفاده کرد
A_W_Z_2 (05-02-2017)
اگه منظورت لول زدن خودته با s کیبوردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tbzgoodboy (05-05-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©