مگه رنکت 7000 هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه رنکت 7000 هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ن باو خودش ک جعفر بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
10 تا بازی رنک کتاب 9 تاشو انجام دادم 2تاشونو باختم تا الان 7تارو بردم اخری هم میزارم امشب بینم چی میشه حالا این واقعیه رنک بالاتری در بیاد این رنک جدید میاد رو پروفایلم؟
نه اما overall kda بالاست با اینا میندازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بقیه بازیها هم همینطوری شد کلا" دیگه با اون اکانت بازی نمیکنم.
ATER (05-19-2016)
levi رنکش چند هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون همه رنکشون زیر 5k هست یکی هم که لول 9 عه
کسی اطلاعاتی از Battleping و WTFast نداره؟ (کاهش گینگ) به صورت ماهانه باید کد فعال سازیش رو بگیری بدرد ما می خوره یا نه به صورت ماهانه هم هست برای بازیایی مثل HOTS می خوام نتم با دوتا اوکیه ولی کاهش پینگ این سایت های ایرانی بدرد HOTS نمی خوره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
انقدر این چند وقته حالم گرفته
اصلا انگیزه ای برای هیچ کاری ندارم
یا تو خونه به در و دیوار خیره میشم یا میشینم پای کامپیوتر دکستاپ رو نگاه میکنم
اصلا زندگی نیست جهنمه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (05-19-2016)
چندتا موزیک fantasy گوش کن بشین خیالپردازی کن لامصب خیلی سنگینه جواب میده بهتر نگاه کردن به دیواره :smile7:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين رنك دهيش محدوده ؟
شرايطشو يكي به من توضيح ميده لدفن؟
مثلن چن تا بازي انجام ميدي از رو بازي ها ام ام ار ميدن؟ چن تا بازي؟
كلن توضيح بدين
Team Secret
الان شما واقعا اون رنک رو نمیبینی من رفتم رو پروفایلش نوشته -Levi ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این اکانتم بازیهای normalش همیشه یک یا دوتا 5k توش بود 6k به ندرت پیدا میشد 4k هم زیاد بود.
این بازیهای tbd هست که من افتادم جلو این و مثل همیشه یک تیم احمق داشتم که دوست داشتن all chat یک چیز بنویسن این جوابشونو بده حال کنن
الان تو یک بازی هستم این تموم شه معلوم میشه رنکش چقدر میشه. میانگین این بازی ۴۳۰۰ هست که الان هستم میانگین اون بازی ۴۵۰۰ یا ۴۴۰۰ بود.
من این اکانتم شانس 5k شدن رو خیلی داشت ۳۰ تا بازی آخر خودم خرابش کردم. ۱۲۰ تا بازی overall kda رو ۶ بود!!!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©