بدون مدرک چیه کلی مطالعه کرده بودم
بیکارم بشینم این همه داستان بنویسم شما مطالعه نداری به من ربطی نداره کافر همه را به کیش خود پندارد!
بدون مدرک چیه کلی مطالعه کرده بودم
بیکارم بشینم این همه داستان بنویسم شما مطالعه نداری به من ربطی نداره کافر همه را به کیش خود پندارد!
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
میشه بگین کجا مطالعه کردین ؟؟کتاب یا اینترنت؟تازه اگر هر کسی یه کتاب مینویسه ضد اسلام یعنی حرف اون درسته؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم کتاب بوده هم اینترنت بوده هم کتاب اینترنتی بوده از اون جایی که تمام کتاب های ما در حمله اعراب و مغول ها به آتش مشیده شده نمیشه خیلی هم استناد کرد ولی به احتمال زیاد درسته از دین زردتشت که یکتا پرست بودن و میگفتن دروغ نگین کار بد نکنید و اینها که چند سال قبله اسلام اومده میشه استناد کرد بهش همه خودشون عقل دارن میفهمن اگه اون متنی که نوشتم بود هرکس با کمی فکر می تونست بفهمه چی گذشته
گفتم بیش از 80% مردمخ ما مثل شما از تاریخشون خبر ندارن!
همینطور که میبینید فقط پست شما پاک شد ، چون شامل توهین به امام و اسلام بود.
لطفا در این مورد هم زیاد بحث نکنید تا حساسیت بوجود نیاد.
با تشکر
اینایی ک میان اینطوری بحث میکنن معلومه اصلا حالیشون نیس یا هم توهم فهمیدنو دارن !
یاده این جمله افتادم حیفم اومد نزارم...شرمندتونم برا حرفی ک میزنم...
اندیشه و ذهنت را با مذهب ، 3كس و تلویزیون مشغول می کنند و
تو در تصورت خود را رها ، نابغه ، آزاد اندیش و با استعداد می بینی.
اما تا آنجا كه من می بینم،تو هم چنان همان رعیت لعنتی حقیر هستی!
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
بچه ها فک کنم اپدیت اومد چون بازی من 600مگ up میخواد.
دیدین هی میگفتین بالای 1گیگ ه؟
ماله منم امده ولی starting موندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد یه عمر 2 گیگ از دوتا 2 رو دانلود کرده بودم اپدیت اومده دار از صفر می ره باید 6 گیگ دانلود کنم
اگه سایتی می شناسید که بک اپ گذاشته حتما بم pm بدید
هیچ وقت با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند ، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح شما را شکست می دهند.( منضور من به شخصی نیست.. کلا دارم میگم اگه فکر میکنید حق با شما هست پس چیزی برای بحث وجود نداره)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-04-2014),Persian Leopard (09-05-2014),Prince Of Persian (09-04-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©