اوضام خرابه
جدیدا تفریحی رنک میزنم
اوضام خرابه
جدیدا تفریحی رنک میزنم
[SIGPIC][/SIGPIC]
Viper (06-17-2017)
اینجا یه جاییه . ساعت ۱۰ شب. فردا ساعت ۸ صبح امتحان تعمییر و تقویت سازه ها دارم . میخوام شروع کنم به خوندن. شماره صندلیمم یکه . احتمالا شروع کنم چون کل نت رو زیروکردم اینجا اخرین جا بود پس وقتم ازاده. اما کالیبرم مشکل داره
چقدر ایمورتال necro قشنگه!
Mohammad_ai69 (06-17-2017),Viper (06-17-2017)
این چند روز من هی دارم 200 مگ 200 مگ اپدیت می کنم این بد بختی فقط برا من نازل شده ؟ یا شمام همینید
من که یه ساعت مونده با تموم شدن شبانه دان میکنم راحتم :d
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
Viper (06-17-2017)
والا به خدا کلافمون کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید در حالت عادی بدون آپدیت ۲ گیگ غیر از اون تا ۵ گیگ واسه دوتا ۲ جا گذاشت. که واسه امثال من که ماهی بین ۲۰ تا ۳۰ گیگ مصرف دارن یعنی بازی نکردن و موکول به شبانه...
----------------------------------------------
امروز رفتم داروخونه بعد چشم افتاد به مکمل های داخل ویترین هی گفتم قیمت بپرسم شرکت توزیع کننده بپرسم گفتم بیخیال...یاد حرف اعضای فروم بدنساز افتادم که داروخونه هم تقلبی میندازه به مردم! با خودم کلنجار رفتم گفتم ببینم ساوه چطوره
خلاصه بعد ۳ ۴ دقیقه کلنجار رفتن با خودم بلند شدم رفتم طرف مکملا که همون وی گلد معروف شرکت ON بود که در حال حاضر و همین الان وارد کنندش شرکت راک دارو هست. بعد دیدم پلمپ اصلی برچسبش باز شده ولی هلوگرام طلایی داره! شک افتادم خلاصه...
به طرف میگم: ببخشید توزیع کننده این مکملای وی شرکت راک دارو هستن؟ طرف میگه نه راک دارو دیگه وارد نمیکنه الان دادن به دی دارو! حالا همین ۱ هفته پیش راک دارو تو کانال تلگرامش گفته بود مکمل خریدید تی شرت ON هم هدیه بگیرید... طرف میگه نه دیگه دست اونا نیست
گفتم دوست عزیز (با خنده) کانال تلگرامش که هنوز بر قراره خودم می بینمش. گفت نه دیگه دست اون نیست! منم گفتم اوکی شما درست میگی... پس حرف اعضای بدنساز درست بود! به داروخانه ها هم نمیشه اعتماد کرد! رفتم الان سایت راک دارو می بینم اصلا استان مرکزی نمایندگی نداره اینکه ساوه است
به چه قیمتی حاضر میشن دل و روده و کبد بچه های مردم که ورزشکار هم هستن رو بریزن به هم و یک آبم روش؟ حالا من مطلع بودم ولی ۹۹٪ مردم که می شناسمشون چی؟ تازه طرف کلاس میزاره داش ۴۰۰ هزار پول وی دادم از داروخونه :دی
باشد تا شمایی که خوندید عبرت بگیرید. حلال و حروم سرتون بشه دوستان...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کلا همینجوریه،یه گیگ که دانلد کنی باید بدونی پشت سرش تا یه گیگ دیگه هم قسطی دانلد نکنی ولت نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-17-2017)
Navi کی می خواد disband کنه وقتی بازی ناوی نگاه می کنی انگار داری بازی تیم ملی والیبالو می بینی
ایمورتال necro میشه گفت قشنگ ترین ایمورتالی هست که دوتا ریلیز کرده.عالیه.توی سایت ها ملت فکر میکنن سرگردنه هست ،قیمت زده 190 تومن
به من bs که میخواستم رو داد و treant
واقعا اپدیت های دوتا خیلی داره فشار میاره ، من اگه صبح بیاد که با 5 گیگ 6-12 ایرانسل میگیرم.
محمد (FCB) اصلا مکمل یا نخر یا از کسی بخر که مطمعنی از خارج میاره.
مکمل های داروخونه 90 درصدشون توی شهرستان ها تقلبی هستن!
من با یکی از دوستام رفتیم هر چی کفتم نخر بیا بریم جای خوب سراغ دارم گفت نه!وزارت بهداشت اینارو تایید میکنه پس مال داروخونه 100%اصله!
از قبلش با کسی که توی داروخونه بود صحبت کرده بود واونم گفت وی برات میارم،خلاصه گفت من تضمین میکنم که 100 درصد اصله!
رفتیم یه وی الیمپ ( از این زردا) خرید با کلی کیف که 450 بوده بهم داده 420 و یه شیکر الیمپ هم بهم داده،شب رفتم تو سایت الیمپ دیدمگفته بود اصن دیگه 2 ساله اونجوری نمیزنه ،شک کردم رفتم عکسش رو توی فروم بادی بیلدر گذاشتم اونام گفتن دیگه نمیزنه از این نوع وی.
خلاصه ما هم اسکیرین گرفتیم نشون دوستمون دادیم،میدونم الان یه 3میلیونی از دیش مونده، و اون داروخونه هم دیگه هیچوقت مکمل نیاورد زد دماغ طرف رو خورد کرد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Gashtal (06-18-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©