قطعا دوتا وقت گیر ه و هم قایده نداره (حداقل واسه من !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HearthStone ارزش داره دانلود کنم ؟ چون پلیر چندانی نداره تو ایران
قطعا دوتا وقت گیر ه و هم قایده نداره (حداقل واسه من !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HearthStone ارزش داره دانلود کنم ؟ چون پلیر چندانی نداره تو ایران
''iMM (07-06-2017)
اینو بدون بازی که بر اساس شانس و p2w = pay to win هست ارزش ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم یه بازه 4 ماهه بازیش کردم هرکی پول بیشتر داشته و شانس میبره بازیش هیچ قاعده ای نداره که چطور کارت میده همش شانس هست
سلیقه ایه. پلیر که زیاد نداره، حجمشم نزدیک 2 گیگه. میتونی امتحان کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستمون پایین میگه چون کارتی که میده همونی نیست که میخوای پس بازی شانسیه ولی من اینو قبول ندارم. وقتی کسی کارتاشو آماده میکنه و لیست میکنه باید از قبل فکر کرده باشه چه کارتایی بزاره توش تا هرکارتی که در میاد یه جایی اثرشو بزاره. اینکه اصن اون کارتو بازی بکنه یا نگهش داره واسه شرایطی که پیشبینی کرده خودش یه دنیایی داره
اما ! باید یه مدت بازی کنی تا بتونی quest هارو انجام بدی و کارت های بیشتری جمع کنی. قبول دارم سخته با کارت های basic بازی رو پیش ببره باید یخورده صبر کنه و کارت های بهتری بگیره.
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما که بازی کردی میشه یکم تخصصی تر باهات صحبت کرد. الان deck هایی که تو HearthPwn یا HearthStoneDecks میزارن خیلی هاشون F2P هست و با کارت های Basic به Legend Rank رسیدن و اسکرین شات هم گرفتن و گذاشتن. یه بار هم خود P4wny استریمر Twitch با Hunter Class اینکارو کرد. لازم نیست حتما کارت های لیستت همه Legend یا Epic باشن. مچ باشن و بتونن Combo بسازن مهمتره. بعدشم Arena که کلاااا" قضیش فرق میکنه. Deck ای که اونجا میتونی بسازی اصن ربطی به Inventory نداره و اگه بازیت خوب باشه کلی Gold و Dust و Pack میتونی جمع کنی و اینا به خاطر هوشت و بازی خوبت میاد نه پول.
Slayer (07-06-2017)
arena که همش شانسه دیگه از 8 win به بالا mage میندازه که 100% میبازی کلی گلد هم بت نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این F2p go legend همش الکیه کافیه pirate بیفته جلوت تا رنک 5 هم نمیرسی
بکل اگر پول داری در حد 400 تومن خرج کنی میتونی به بقیه برسی
Slayer (07-06-2017)
دوستان کسی میدونه چه طور بازی very high skill میشه؟ وچه طور high skill
https://www.dotabuff.com/players/270780248
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
من هزار تومنم خرج نکردم تا رنک 5 رفتم چون زیاد بازی نمیکنم. وگرنه legend هم میرسیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم. از کی تا حالا Pirate Warrir کاستش بالاست ؟ کلش Rareـه و Weapon و common.
خودش F2p حساب میشه !
epic که اصن نداره deckesh. لجندم نداشت تازه patches اومده
Slayer (07-06-2017)
patches تازه اومده و اپیک , لجند نداره ؟؟؟؟ )))))))))) ؟ دست خودته میخوای بازی کن / نکن ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آفرین که به رنک 5 رسیدی )
ویرایش توسط qwerty : 07-06-2017 در ساعت 02:27 PM
''iMM (07-06-2017)
برادر عزیز من از Season 5 دارم HearthStone بازی میکنم الان Season 40ـه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما که خودت میگی 4 ماه بیشتر بازی نکردی چرا اینطوری حرف میزنی؟ وقتی ما Kel'Thuzad بازی میکردیم شما کجا بودی که الان میگی patches جدید نیست و میخندی واسه خودت؟ از چه adventureـی به بعد اصن شروع کردی به بازی کردن؟
قبل از Patches حدود 7 سری adventure و pack اومده. نمیدونم چرا داری بحث میکنی
masterhate (07-07-2017),Slayer (07-06-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©