دقیقا همینطوره.پایینه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا همینطوره.پایینه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چندتا بازی سعی کن کلا هیچی نگی. نه تایپ نه وویس و نه خیلی پینگ. سعی کن از چت ویل استفاده کنی بیشترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (05-05-2019)
در حال حاضر بیشترین شانس قهرمانی MDL رو مثل ماه های پیش VP داره.ولی خیلی دوست دارم EG این سری یه خودی نشون بده.بازی های پابلیک Rtz و sumail رو این مدت خیلی دنبال کردم.بشدت اماده هستن.امیدوارم توی این تورنومنت هم همینطور باشه.
گرچه miracle هم توی بهترین فرمشه ولی طبق معمول این تیم داره از matumba ضربه میخوره و امیدی بهش ندارم.
تیم لیکویید که کلا بدم میاد ازش بیخیالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اصلا توقع این عملکرد ضعیف از فناتیک و choasنداشتم
منم مثل تو خیلی دوست دارم ای جی قهرمان شه
شانس اول قهرمانی در حال حاظر سکرته
ولی بنظرم این میجر به احتمال کم میتونه متفاوت باشه و تیم nipبا این همه نتیجه ضعیف اش بتونه این میجر رو بگیره با این حال این یه اتفاق خیلی عجیب و دور از انتظاره اما حس ام اینو میگه
1
2
eg
3
4
خدایا بسه دیگه خسسه شدیم :d
همیشه اینو می بینم یاد این صحنه توی TI8 میوفتم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Kaci: What is standing between you and the Aegis?
SumaiL: Artour
پ.ن: بعد eg سه گذاشتی :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (05-13-2019)
فقط 47 روز دیگه تا کنکور ...
بعدش 24 ساعت میام اینجا یه تکونی بدیم ...
یادش بخیر چقد خاطره دارم از اینجا ... چقد با fcb دعوا کردیم ... داداش حلال کن (محمد بودی دیگه ؟)
erebor (05-19-2019)
lmaoThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی اتفاق نیوفتاده
کنکور موفق باشی
- جبران خلیل جبران
erebor (05-19-2019)
هضم کردن این آپدیت قشنگ یک چله نشینی لازم داره...
#7.22
- جبران خلیل جبران
بله چه خبر شده واقعاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
FCB (06-13-2019)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©