این عکس مربوط به زمانی هست که وارد گیم میشم...این شکلی درب و داغون میشه...از دیشب که آپدیتش کردم ایجور شده
این عکس مربوط به زمانی هست که وارد گیم میشم...این شکلی درب و داغون میشه...از دیشب که آپدیتش کردم ایجور شده
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های دیگه رو تست کردید ببینید اونجا تصویر اوکی هست یا نه؟
من ردیت دوتا ۲ و انجمن استیمش رو چک کردم خبری از این بابت نبود.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام دوست عزیز بله بازی های دیگه مشکلی نداشته.کلا سیستم رو چک کردم مشکلی نداشت...آیا میتونه بخاطر پایین بودن گرافیک سیستم باشه؟ ممکنه دیگه این آپدیت رو جواب نداده باشه؟
نه اگر مشکل از گرافیکتون باشه بازیهای دیگه هم همینطور خواهند بود. برای همین ازتون پرسیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا با این حساب از بازی بکاپ بگیرید و حذفش کنید و دوباره نصب کنید ببینید بهتر میشه یا نه...احتمال زیاد اینطوری باید حل بشه.
اگر فقط دوتا ۲ را داخل استیم دارید بعد از بکاپ کل پوشه استیم رو پاک کنید و سعی کنید استیم رو در درایو دیگه نصب کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از Dota2 mods استفاده میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان من یه دفعه از مد سینگل درفت لفت دادم و الان دیگه نمیزاره مد دیگه ایی جز سینگل درفت بازی کنم لطفان راهنمایی کنید چون نمیتونم با هیرو های خودم بازی کنم
چارهای نیست عزیز. باید به همون تعدادی که ازتون خواسته شده در sd برد کسب کنید تا از بن خارج بشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: پستتون انتقال پیدا کرد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (03-09-2020)
من تازه بازیو ریختم اولین بازیو لفت دادم دیگ هیچ مودی استارت نمیشه ختی سینگل درایفم استارت نمیشه
اون زیر یه پیام قرمز رنگ مینویسه موقع فایند مچ اون جارو مطالعه کنید احتمالا 24ساعت تا یک هفته بن شدین از بازی کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (03-12-2020)
سلام این باگ دوتا کی درست میشه!؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©