در صورتی دوتا پلاس ارزش داره که بتونی با تیم و همکاری امتیاز جمع کنی
و وقت خیلی زیادی هم داشته باشی در غیر این صورت نخری بهتره
در صورتی دوتا پلاس ارزش داره که بتونی با تیم و همکاری امتیاز جمع کنی
و وقت خیلی زیادی هم داشته باشی در غیر این صورت نخری بهتره
Ecsprt (01-06-2019)
سلام . چطور میتونم بازی ها یا بهتره بگم مسابقات دوتا 2 رو آنلاین زنده و بدون گزارشگر ببینم ؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزارهایی مثل twitch و ... هست اما همشون گزارشگر دارن که هیییی حرف میزنن و اصلا صدای خود بازی نمیاد . میخوام زنده ببینم با صدای خود بازی ...............................
من فقط برای role ranked می گیرم هر سریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
غیر از اون voice line هیروها هست و یکسری voice های دیگه داخل خود بازی
شما بطور کلی روش که کلیک کنی تمام قابلیت هاش رو توضیح داده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
همه قابلیت هاش رو مطالعه کردم اما منظورم اینه که انگیزه بازی رو بیشتر میکنه و باعث لذت بخش تر شدنش میشه؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
برادر شما که جواب سوالتو میدونی داری جواب خودتو میدی چرا مطرحش میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب معلومه 100% انگیزا ادمو بیشتر میکنه و یه طورایی اگه تو زندگیت ادم بیکاری باشی باعث میشه هدف پیدا کنی(غیر از رنک اپ که اونم هدفیه برا خودش)جنبه فانشم که هست
اگه یه پولی داشته باشیو لازمش نداشته باشی پیشنهاد من اینه که دوتاپلاس بگیر!
بعضی وقتا آدم نیاز به تایید داره! :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
''iMM (01-07-2019)
پلاس 6ماهه خریدم تموم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرم ارزش داره کاملا
اما یک ماهه اش خیلی کوتاهه
بطور کلی اون ایتم های تولز اش اون ست های ارزون شاردی و اون ست های گرون شاردی گزینه های خوبی هستن من ودم ست تا ست 75000شاردی گردم و واقعا ست های خوشگلی ان ست های 1500الی4000شاردی هم گرفتم بدک نی
ولی اینا همش یه قسمتشه در کل برای اینکه بتونی بلد بودن خودت رو با یه هیرو نشون بدی خوبه xd
بتل کاپ عالیه هر هفته میتونی بتل کاپ بری و درصورت برنده شدن 20000شارد میده
راهنمایی توی بازی اش هم تقریبا خوبه عالی نیست ولی بیهوده هم نیست
درکل میخام یدونه یکساله دیگه بخرم
چطوری میتونیم یکاری کنم یا نوب تو تیمم نیفته
لطفا یکاری کنین.
نیاز دارم
اگه یه روز فهمیدی به ما هم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©