دوستان کسی یه isp خوب برای مشهد مرکز کوثر سراغ داره ؟
دوستان کسی یه isp خوب برای مشهد مرکز کوثر سراغ داره ؟
مخابرات و دیگر هیچThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط نوین نت یا همون های وب
سزعت به قدری عالیه که در ساعات رایگان هم میتونید با سرعن بالا دانلود کنید هم دوتا 2 بازی کنید
سلام و چند تا سئوال ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه لطفا یخورده دقیق تر توضیح بدید نواینترلیو چی هست؟من پینگم بعضی اوقات افتضاح میشه ولی بیشتر اوقات میاد 260-330 و میشه بازی کرد ولی فقط میشه بازی کرد همیشه هم 1 تا نیم ثانیه دلی دارم تو فایتم بیشتر میشه نواینترلیو کمکی میکنه؟(البته لگ اصلا ندارم کل مشکلم دلی هست)
بعدشم این کار هزینه داره؟اگه داره لطف میکنید هزینه یه isp رو به عنوان معیار بدین تا یخورده اطلاعات داشته باشیم احیانا کلامونو جا به جا نکنن :d
متشکرم
شما کدوم منطقه هستید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان گل .
من والا میخواستم دوتا 2 بازی کنم , بعنی قبلا بازی میکردم با نت 512 شرکت آسیاتک راضی بودم تا
اینکه خونموم عوض شد و آمدیم یکی از شهرهای شیراز و نت 256 نامحدود آسیاتک گرفتم .
میخواستم بدونم با این سرعت میشه دوتا 2 بازی کرد ؟!
البته قبلا ی بار با همین سرعت بازی کردم چندان چنگی به دل نمیزد . ( حرف خیلی وقت پیشه )
الان دوباره نتم از 1 mb نامحدود کردم 256 نامحدود .
میخواستم بدونم مشکلی واسه بازی کردن نیست ؟! Lag - Dly نمیده ؟!
ی سوال دیگه هم داشتم از اونایی که شیرازی هستن .
کدوم شرکت اینترنتی تو شیراز خوب جواب میده ؟
ممنون
در حالت عادی پینگ به پهنای باند بستگی نداره و پینگ آسیاتک حدود 230 هست(برا سرور EU West )، اما وقتی دارید Dota بازی میکنید قسمت عمده پهنای باندتون داره استفاده میشه لذا پینگ میره بالا و ممکنه بعضی از قسمتای بازی مخصوصا در گیری های وسط بازی، لگ بشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین ISP شیراز برای بازی آنلاین همیارنت - های وب - ماتریکس هست که بهترین پینگ ها رو دارن البته ماتریکس قطع و وصلی داره و در کل زیاد جالب نیست
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببینید نو اینترلیو که اسمه دیگش Fast Path هست صرفا یه پروفایل هست که در ازای پهنای باند کمتر، پینگ پایین تری رو بهتون ارائه میده، و این تغییر پروفایل برای شما هزینه ای در بر نخواهد داشت، اما این کار مستلزم اینه که مسئول فنیه ISP مورد نظر شما این کار رو بلد باشه
ویرایش توسط M.JTheGoG : 07-20-2013 در ساعت 10:08 PM
SAY_LighTOutOfHeaveN_PLZ
Viper (07-20-2013)
سلام.ممنمو از زحمات شما دوستان عزیز
سلام دوستان کسی تو پارس آنلاین هست؟خدا نعلتشون کنه،بیش از یک ماهه اعصاب ما رو سرویس کردن...هر روز هر یه ساعت بک بار به مدت 5-10 دقیقه DC میشه.منم وسط بازی میپره بیرون دیوونه میشم در حد لالیگا.هر روز زنگ میزنم میگه دیگه امروز فیکس شده.الان واسه این"امروز دیگه فیکس شده" 46 روز بن شدم.تازه الانم دو باز پشت سر هم DC شد.حالا میگن تو تهران مشکل پیدا کرده.جایی نیست بشه این نعلتی ها رو شکایت کرد؟کارشناس زنگ زده بهم میگم وضع چرا اینطوریه...میگه noise داری آخه من چی بگم به اینا...
ویرایش توسط felarous : 07-21-2013 در ساعت 12:06 AM
واقعا که مسخرست. به من اس داده بودن که فقط یه روز (دوشنبه دو هفته پیش) قطعی پیدا میکنه. از اون روز تا الان هی داره قطع و وصل میشه. من که به خاطر این میترسم بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرکتم زنگ نزنی آبرومند تری ! یه کارشناسای خدایی داره که نگو ! زنگ زدم میگم نت قطع میشه پشت سر هم... میگه نتتون قطعی داره D:
میگم سرعت دانلود از 150 اومده رو 50 ... میگن چون نتتون 128 اِ باید سرعت معمول بین 10 تا 15 باشه ! منتم میزاره !!!!
من که منتظرم دورم تموم شه عوض کنم isp رو ...
دوست عزیز من خودم از پارس آنلاین نت میگیرم و اصلا هم قصدم طرفداری از این شرکت نیست ولی الان اکثر شرکت ها با مشکل پینگ روبرو هستند و طبق گفته های پشتیبانی مشکل زیرساخت وجود داره و بزودی حل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم قطعی ندارم ولی پینگ به شدت افتضاحه و جالب تر از همه اینه که من با پینگ 550 دیروز بازی کردم و هیچ لگی نبود!
امیدوارم هرچه زودتر درست بشه. نمیدونم شما چند وقته از پارس نت میگیرین ولی من که 3 ساله از این شرکت میگیرم این داستانای خرابی پینگ کار همیشگیشون هست و هر سال یه داستان سر این پینگ ما داریم البته پارسال تاستون هیچ مشکلی نبود.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©