خیر نمیشه ، فقط شما میتونید تکی به صورت افلاین با boot بازی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر نمیشه ، فقط شما میتونید تکی به صورت افلاین با boot بازی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
AmirMahmood (03-17-2014)
درضمن اگه 10 روز آنلاین نشید استیم هم باز نمیشه و دیگه اصلا نمیشه بازی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ممنون , نه موقعه ی آپدیت هیچ صفحه و چیزی دانلود نمیکنم اما اونقدر سرعتم زیاد نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الا به صورت پیش فرض region من رو Luxemburg هست , ایندفه روی اینی که شما گفتی امتحان میکنم ببینم چطوره!!
ببینید دوست عزیز ، اینترنت ها متفاوت هستن ممکنه روی نت شما یه کشور دیگه خوب ج بده باید تست کنید اینیم که گفتم برای بیشتر بچه ها ج داده و خوب اپدیت میکنه ممکنه برای شما ج نده اما ممکنه به طور مثال ترکیه واسه شما جواب بده ، به هر حال چند کشور و هاست انتخاب کنید ، و ببینید که کدومشون حداکثر سرعت دانلود واقعی اینترنت شما رو میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشید
یکم حرفت اشتباهه هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 30 روز آنلاین نشدم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد 3:
Mohammad_ai69 (03-17-2014)
کسی جواب منو نداد
از پریروز ما Team Match زدیم . بازیو بردیم ولی تو History میزنه لوس . بعد رفیتم 2 تا گیم باختیم دیدیم زده Win ! اسم تیم با پرچم ها عوض میشه واسه اونور تیم عکسو اسم تیم ما میفته ولی واسه من ماله اونا . خسته کرده . ردحی داره؟
من ج ندادم چون دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست اما احتمالا یه باگ هست و صبر کنید تا اپدیت های بعدی شاید فیکس شد ، اگر کسای دیگه ای میشناسید که مشکل ندارن اکانت رو روی یک سیستم دیگه لود کنید ببینید چی جواب میگیرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (03-17-2014)
واسه همه اینطوریه شاید اسم تیم تغییر بدیم درست شه؟
وقتی واسه همه اینجوریه ، پس همون باگه ، که برطرف خواهد شد ، شما اسمم تغییر بده اگر درست شد اینجا بگو تا اطلاع رسانی به دیگران هم بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام درست شد . اپدیت قبلی درست کردش نگران نباشید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©