دوستان با آپدیتی که قبلا اومده میشه باتل رو روی یار خودی use کرد.
ولی یه تنظیماتی داره که نمی دونم اگه کسی میدونه کمک کنه.
دوستان با آپدیتی که قبلا اومده میشه باتل رو روی یار خودی use کرد.
ولی یه تنظیماتی داره که نمی دونم اگه کسی میدونه کمک کنه.
Alt + Ctrl روی bottleThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد بزن رو هرکی که میخوای
F[A]CTOR (03-14-2014),Mahdi-Void (03-15-2014),Mohammad_ai69 (03-15-2014),WardeN (03-14-2014)
شما قبلا موقع وصل شدن به استیم اگر هر نوع ف.ی.ل.ت.ر شکن استفاده کردین دوباره وصل بشید چون رفته روی اون و استیم قاطی کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه دیگه که امکان داره جواب بده واسه شما ، مودم رو 5 دقیقه خاموش کنید بعد روشن کنید تا ای پی شما عوض بشه و کامپیوترم ری استارت کنید
راه دیگه ، هاست دانلود رو تغییر بدین برای این کار برید به ادرس زیر :
steam/setting/Downloads/Download Region رو تغییر بدین معمولا سرور germany -Frankfurt خوب ج میده
اگر ج نگرفتین دوباره مراجعه کنید تا راهنمایی بشید
موفق باشید
LeoPard99 (03-16-2014)
دوست عزیز همه کارهایی که فرمودید انجام دادم ولی باز نشد و همان اررور هارو دریافت میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی لیست استیم روی دوتا 2 راست کلیک کنید و برید properties/Local file/Verify integrity of game cache رو بزنید تا شروع بکنه به % و بذارید 100 کامل شد بازی هر چیزی کم داره یا مشکل داره از استیم دانلود میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این روش پایین که میگم بیشتر برای وای فای کارایی داره اما تستش کنید ممکنه ج بده
برید Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center/Internet opotins/connection/Lan settings و تیک Atumatically detect settings زده باشه اگر نزده بزنید تیکش رو و اوکی کنید و برید سربرگ advanced و reset Advanced settings رو بزنید و اوکی کنید استیم رو chane usre کنید و ببینید ج میده یا نه
اگر این راه ها ج نداد مجبورید صبر کنید تا صبح زود اپدیت رو انجام بدین ساعت 5-8 صبح
با سلام .
از پریروز ما Team Match زدیم . بازیو بردیم ولی تو History میزنه لوس . بعد رفیتم 2 تا گیم باختیم دیدیم زده Win ! اسم تیم با پرچم ها عوض میشه واسه اونور تیم عکسو اسم تیم ما میفته ولی واسه من ماله اونا . خسته کرده . ردحی داره؟
سلام
عزیزان راستش من تازه دوتا 2 رو شروع کردم
میخواستم بدونم میشه این بازی کاملا لن و بدون اتصال سرور هاش انجام داد ؟؟ (لوکال)؟؟ اگر اره چطوری؟
سلام آقا محمدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه سوال داشتم , نت من 512 پارس آنلاینه و سرعت دانلودم خیلی بالاست ,اما توی استیم وقتی می خوام بازی رو آپدیت کنم سرعت دانلود آپدیتمو رو میزنه 20,30 kbps میخوام بدونم با این تغییر region امکانش هست تو سرعت دانلود آپدیت بازی هم تاثیر بزاره؟؟ اگه نه راه حل دیگه ای داره یا نده؟!! ممنون
سلام عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله خیلی تاثیر داره چند کشور رو امتحان کنید . همون germany -Frankfurt خیلی خوب جواب میده
موقع اپدیت هم سعی کنید page باز نکنید چوت تاثیر داره و ببینید برنامه ای از دانلود شما نکشه و اگر می خواید بدونید چقدر از سرعت دانلود شما داره کشیده میشه یا اپلود ، از برنامه سبک Bandwidth Moniror استفاده کنید خیلی دقیق هستش
موفق باشید
tic (03-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©