برای من هم هر چند ماه یک باز این جوری میشه او ضبدر اون بالا بزن بعد از 3 4 بار درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من هم هر چند ماه یک باز این جوری میشه او ضبدر اون بالا بزن بعد از 3 4 بار درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آره مخابرات هستم ):
متاسفانه خودمم از دیشب هر 1 دقیقه توی بازی network .... میده و هیچ کاری از ما بر نمیاد باید بسوزیمو بسازیم تا فیکس شه
به این تاپیک مراجعه کنین شاید مشکلتون حل بشه
حل مشکل رد لاین و دیسکانکت هر چند ثانیه (شمارش معکوس)
درود.
خسته نباشید !
نوروزتون پیروز
میگما !
من تو بازی میخوام یه تیم بسازم...
create رو که میزنم رو Creating Team میمونه
همینجوری میمونه !
هی داره لود میشه !
چه کنم؟
سلام
دوستان این کتاب ها که تو یسری از پروفایل ها است از کجا گیر میارن ؟
2- ایا دیدن مسابقات لیگ ها ایتمی به ما میده؟؟ چون دیدم ثبت میکنه ما کودوم مسابقش رو دیدیم
Book هایی که میبینید مربوط به ti3 هستن و مربوط به 2014 هم میدن و در مورد تیم ها وقتی یک سری اطلاعات پر کردین به شما ایتم هایی که در نظر گرفتن میده ، و وقتی موجود باشه از تردد یا شارپ خود دوتا یا از دوستانی که اتیم میفروشن ، تهیه کنید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. بله ایتم میده به صورت random ، با friest blood یا double یا.....
AmirMahmood (05-05-2014),Milad._.R (05-05-2014)
دل پسر مردم رو صابون نزن از کجا معلوم 2014 هم بوک بدن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی ti3 اینقدر واسش سود داشت که در موردش دوباره وسوسه بشه ، این خصلت valve هستش
بله درسته ولی همچنین valve عادتشه پاداش هارو همیشه کم میکنه مثل diretide دومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©