با سلام .
تو یه بازی دیدم یه میپو بود که هر 5 تا رو با هم پوف میکرد . یعنی نه اینکه تب بزنه یکی یکی بزنه رو میپو اصلی ، نه ... کلا هر پنج تا همزمان با هم میپریدن رو یه جا .
خواستم بدونم تنظیماتی چیزی اگه داره به ما بگین . ممنون
با سلام .
تو یه بازی دیدم یه میپو بود که هر 5 تا رو با هم پوف میکرد . یعنی نه اینکه تب بزنه یکی یکی بزنه رو میپو اصلی ، نه ... کلا هر پنج تا همزمان با هم میپریدن رو یه جا .
خواستم بدونم تنظیماتی چیزی اگه داره به ما بگین . ممنون
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
IR_Prince (04-13-2014)
بعید بدونم یارو پلیر بوده باشه ... بازیش هم داغون بوده . فقط همین قضیه پوفش خوب بوده . یهو اصلا همه همزمان با هم میومدن . توی تنظیمات دوتا 2 فک کنم یه قسمت دیده بودم که دستور رو به تمام یونیت های در دست کنترل بده ، که اونو فعال هم کردم نشد :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اگه یه سرچ تو گوگل کنین با کلی Cheat ها و Script هایی که برای میپو ساختن مواجه میشین که باهاش میتونین تو بازی به جای 4بار Tabe+Poof زدن با زدن یه دکمه کاری کنید که همه میپو ها درست با هم پوف کنن رو میپوای که میخواین...بعضی ماوس ها و کیبورد ها هم اصلا جوری ساخته شدن که از قبل دارای دکمه های خاصی هستن که بشه همچین Script هایی رو برای بازی های مختلف روشون سوار کرد.
اینم یه نمونه :Steam Community :: Guide :: SS's Meepo Script Suite! (UPDATED 02-16-14)
بدبختانه Valve اکثر اینهارو Cheat حساب نمیکنه و تقریبا غیر ممکن هست که بفهمید پلیر جلوتون از اینا استفاده میکنه یا نه به هر حال استفاده از اینه به دور از منشه و همچنین که یادگرفتن بازی با مپیو هم فقط تمرین میخواد و اینجوری نیست که بدون اینا نشه بازی کرد.....
اون که صد البته . کار خاصی نداره تب و پوف . ولی قبول کن اون یه حال دیگه ای میده . یه دکمه میزنی پووووف یارو میترکه میره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه کار دیگه هم برای سریعتر شدن اینه که توی تنظیمات دوتا 2 quick cast هارو روی دکمه های 1234 بالای کیبورد تنظیم کنین بعد به جای اینکه W بزنین و بعدش کلیک کنین همون 2 رو میزنین دیگه کلیک هم لازم نیست
اون که صد البته . کار خاصی نداره تب و پوف . ولی قبول کن اون یه حال دیگه ای میده . یه دکمه میزنی پووووف یارو میترکه میره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه کار دیگه هم برای سریعتر شدن اینه که توی تنظیمات دوتا 2 quick cast هارو روی دکمه های 1234 بالای کیبورد تنظیم کنین بعد به جای اینکه W بزنین و بعدش کلیک کنین همون 2 رو میزنین دیگه کلیک هم لازم نیست
درود
تو این تاپیک :
پذیرش ریپلی برای هشتمین قسمت دموی دوتا 2 سایت دوتاباز
دوستان ریپلی میفرستن ! اما چجوری ؟! یه عدد میدن مثل 312145125
این عدد چیه ؟!
من که اینقدر رمپیج میگیرم چجوری ریپلیمو بدم برای دمو دوتاباز ؟!
هر بازی که میکنید بعد روش کلیک کنید توی لیست بازی هاتون و دست چپ بالا یک Match ID زده که اون رو میدن و میشه ریپلی مربوط رو پیدا کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق و سربلند باشید .
WardeN (04-14-2014)
بعد اون بازی رو از کدوم قسمت پیدا کنم ؟
توی بازی روی خودتون ، اونجا که اواتارتون و اسمتون هست کلیک چپ کنید و گزینه View Dota Profile رو بزنید و وقتی رفتید توی پروفایل اخرین بازی ها پایین زده که روی بازی دلخواه کلیک میکنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق و سربلند باشید.
Milad._.R (04-13-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©