ممنون ولی آخرش روی کدوم حالت ؟
ممنون ولی آخرش روی کدوم حالت ؟
آقا راستی این تنطیمات کجا هستن توی دوتا 2 یا استیم یا ویندوز ؟ آخه تو دوتا2 ندیدم اینارو :d
توی دوتا ۲ هستن ، این چیزایی که گفتین زمانی اتفاق میفته که اینترنت شما نمیکشه و زمانی که روی low بذارید سند و رسیو شما کمتر میشه و بهتر ج میده ، یه دلیلشم اینکه همین الان مال شما خودش روی high هستش و مشکل دارین پس باید تغییرش بدین که تست کنید ببینیم مشکل شما حل شده یا نه
موفق باشید .
A_W_Z_2 (05-01-2014)
استیم رو change usre کنید و کل پوشه استیم رو کپی کنید توی یه درایو دیگه که جا داره برای بعدا ، بعد استیم رو از درایو جدید بیارید بالا و انلاین بشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی بازی توی استیم کلیک راست کنید و properties/Local file/Verify integrity of game cache
توجه : قبلش یه کپی که توی درایو قبل داشتین نگه دارید که اگر اتفاقی افتاد ، استیم و بازی رو داشته باشید .
LeoPard99 (05-01-2014)
در کل چه عواملی باعث dly میشن من چرا با پینگ 120 dly دارم؟ از نت بعید میدونم باشه
تاپیک زیر رو یه مطالعه کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آشنایی و جلوگیری از Lag & dly ناگهانی در بازی
Darktoheaven (05-01-2014)
آقا تنظیماتی که گفتید رو انجام دادم ولی مشکل پا برجاست راستی علت دیسکانکت شدن به مدت 10 ثانیه چیه؟ یعنی وقتی بازی میکنم برای 10 ثانیه هی دیسکانکت میشه دوباره برمیگرده
اتفاقی هست که برای isp های ایران افتاده و بیشتر در مخابراتی ها مشاهده میشه ، به امید اینکه به زودی فیکس بشه ، برا من فیکس شد اما افرادی هستن مثل شما که اینترنت براشون فیکس نشده هنوز و باید صبر کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©