سعی کنید رم رو ارتقاع بدین ، چون زمانی که گرافیک کم بیاره از رم کمک میگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعی کنید رم رو ارتقاع بدین ، چون زمانی که گرافیک کم بیاره از رم کمک میگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نهایت 80 MB از رم کمک میگیره. توی بازی ها اول گرافیک بعد سی پی یو بعد رم مهم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با 4 گیگ رم و یه 5550 1gb ddr3 و Atlon 3.2mhz X2 مشکل دارم چه برسه به شما. البته من روی آخرین کیفیت با رزولیشن 720P گذاشتم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Reza Y (07-01-2014)
دوستان تو یه بازی بودم Tiny در یه تکه از بازی با اینکه از جلوی ما بود و پشتش به ما بود وقتی اسکیل 2 رو زدن ور داشت هیرو نزیدکشو بدون اینکه برگرده پرت کردن عقب
چطوری این کارو کرد ؟ یه با خواستم منم بکنم ولی به جای اینکه پرت کنه عقب همون فقط انداختش بالا
2- میشه کمی در رابطه با نوع کارکردن این اسکیل توضیح بدین ، اگه فن یا ترفندی هم داره بی زحمت بگین
Slm allمی خواستم بدونم که اسکیل سه Zuse چطوری کار میکنه
شما که از اسکیل 1 و 2 استفاده میکند اسکیل 3 باعث میشه هیرو هایی که اطراف شما هستن مقداری دیمج بخورن که دیمج زده شده بستگی به مقدار hp اون ها داره و با لول اپ کردن این اسکیل مقدار % ان هم میره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زمانی که هیرویی یا کسی نباشه خودش رو میندازه بالا ، اما زمانی که کسی باشه ( چه هیرو خودی چه دشمن ) میتونید پرتابش کنید نزدیک فرد مورد نظر ، وقتی از اسکیل 2 استفاده می کنید یه زنج مشخص میکنه حالت دایره ای شکل ، که مشخص میکنه شما کجا می خواید بندازید اون رو روی مکان دلخواه تنظیم کن پرتابش میکنه به عقب یا جلوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 07-01-2014 در ساعت 07:50 AM
AmirMahmood (07-01-2014)
سلام به همگی....یه سوال....اگه ارمور هر هیرو صفر بشه کل دمجه ما رو میگیره ولی اگه مثلا با التیه اسلاردار ارمور طرفو منفی کنیم طرف دمج بیشتر میخوره عایا؟؟
بله بیشتر می خوره ، اما نه 100 % رو ، تنها دیمجی که 100 % وارد میشه مربوط به لول های فیزیکال و اتک کریتیکال هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sepehr_R (07-02-2014)
درود
آیتم immortal کدوم هیرو بهتره ؟!
Axe - Lion - Storm - Puck - Tinker - Death Prophet
ممنون میشم جواب بدید
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
معمولا storm می پسندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Pudgling Golden Hook Upgrade از کجا گیر میاد؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©