اقا برایه ساختن یه گروپ چی کار باید کرد تو دوتا2؟
اقا برایه ساختن یه گروپ چی کار باید کرد تو دوتا2؟
سلام
من از امروز صبح هر چی تو دوتا دو میرم تو بازی نمیره لودینگ نمیشه چیکار کنم؟ الان 2 روزه نمیتونم بازی کنم
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
دوستان این اصطلاح که میگن ایتم با اسکیل Orb میشه یعنی چی ؟
یعنی همزمان کار نمیکنن ، مثلا آیتم های و که با هم عمل نمیکنن و در هر اتک شما یا لایف استیل میشی یا آرمور حریف کم میشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
AmirMahmood (08-29-2014)
آقا من تازه شروع کردم دوتا2 رو لول بیستم. کسی هست نوب باشه یکم باهم بازی کنیم. فک کنم البته تاپیکو اشتباهی اومدم :d
عزیزان چند وقتیه که می بینم taunt هیرو هایی که دارم کار نمی کنن تو بازی ، هر دکمه ای هم که تنظیم کردم کار نکرد می خواستم بدونم ایا بقیه مثله منن و taunt هاشون کار نمیکنه ؟
ویرایش توسط AmirMahmood : 08-29-2014 در ساعت 03:24 AM
AmirMahmood (08-29-2014)
سلام
میشه چند تا کاربرد quick cast رو بگید؟ ممنون
اقا من با رفیقام میخوایم لن بازی کنیم و 10 نفر میشیم باید loby بسازیم!؟
Quick Cast کلا مربوط میشه به Hotkey لول هات و آیتمات.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی Quick Cast رو تنضیم کنی و هیروی Pudge پیک کنی ، Q رو که بزنی همون جایی که موس هس هووک میکنه دیگه نیازی نیس که یه کلیک اضافه کنی!
برا آیتما هم مثلا Dagger ، وقتی بزنی اون جایی که موس هس دگر میکنه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Ali_S_Y (08-29-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©