دقیقا منم همینو میگفتم ولی یکی گفت که این یه جم های خاصی داره که تغیر رنگ میده نم چی میکنه انداخت تو شک! منم اومدم اینجا پرسیدم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا منم همینو میگفتم ولی یکی گفت که این یه جم های خاصی داره که تغیر رنگ میده نم چی میکنه انداخت تو شک! منم اومدم اینجا پرسیدم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (02-15-2015)
دقیقا رنگ هاشو میری از بازار میخری . هر کدوم رنگ مخصوصی دارن که با یک جم اگه اشتباه نکنم prismatic باشه باید رنگشو عوض کنی . که رنگ های کمیاب طبیعتا گرون هستن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Soul Keeper (02-15-2015),WardeN (02-15-2015),رهی (02-15-2015)
اتفاقاً چند نوع رنگ داره که هرکدوم یه قیمته، بعضی وقتا فرق قیمتشون در حد 10 کی هم میرسه. (البته قیمتا برای چند وقت پیشِ)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رهی (02-15-2015)
فقط واسه آرکانا این هرو هست؟(رنگا)
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
فکر کنم techies هم همین حالت باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی فرض کنین اگه sf اینجوری میشد . sf صورتی
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
رهی (02-15-2015)
دخترای گیمر غرب همه اس اف رو صورتی میکردن دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
عجب مرسی از راهنماییتون :d
اره Prismatic Gem هست که رنگ قرمزه ارکانای ترور بیلدو با 8 key معامله میکنن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان يه سوال براي اد كردن فرند از طريق خود دوتا بايد ف/يلتر شكن روشن باشه ؟
من هر چقدر اد ميكنم ميگن درخواستم نمياد
من یک سوال دارم اینکه میشه لباس هیرو ها رو ادیت کرد یا مثلا رنگ پیش فرض آبی رو تغییر داد؟
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©