در کل قبل از ارکانای کریستال از نظر من قشنگ ترین ماله ترور بلید بود! ولی الان انصافا مال کریستال خیلی خوشگل تره ولی خب terrorblade اوباهت خودشو داره..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل قبل از ارکانای کریستال از نظر من قشنگ ترین ماله ترور بلید بود! ولی الان انصافا مال کریستال خیلی خوشگل تره ولی خب terrorblade اوباهت خودشو داره..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو کلی میگم
رو دست ارکینای ترور بلید ارکینا نیومده و نخواهد اومد
معذرت به خاطر پست اشتباه
ویرایش توسط Hybrid : 02-16-2015 در ساعت 10:31 PM دلیل: اشتباه
دوست عزیز ، شما در تاپیک مخصوص خودش این پست ها رو بدین یک نظمی هم ایجاد میشه و پست شما هم بهتر دیده میشه ممنون از همکاری شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مبادله كردن ايتم هاي Dota 2 Store
Milad._.R (02-16-2015)
سلام یک سوال داشتم اینکه چطوری جای گرفتن وسیله رو بیشتر کنیم آیا همچین چیزی امکان داره؟منظورم این عکس زیر هستش ممنون میشم سریع پاسخ بدید
ویرایش توسط Booys҉ : 02-17-2015 در ساعت 01:22 PM دلیل: اضا فه کردن عکس
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
کلا همچین چیزی امکان نداره
فقط میتونین ایتم رو بزارید زمین یا استش خودتون و ایتم دیگه بردارید
Mohammad_ai69 (02-17-2015)
ضد هیروهای escape مثل am و qup... چه کسایی هستن؟! در کل چه هیروهای راحت میتونن بزننشون؟ فک کنم سایلنسرها باشن! ولی مطمئن نیستم
Riki - Drow Ranger - Spirit BreakerThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (02-19-2015)
کاربر رفسنجانی هم داریم؟
اگر کسی هست معرفی کنه dota 2 پاک شده میخوام ازش بگیرم
بودن هیرو های ساپورتی مثل sky Lion SS هم جوابهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
این هیروها اره قبلش دیزیبل کنن حریفو مرده ولی فک کنم همون sprite breaker بهترین ضدشون باشه که A_W_Z_2 اشاره کرده... چون در هرصورت فرار کنن sb charge کرده روشون...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©