آقا هنوز کسی نفهمیده؟ خواهشا میدونید کمــک کنید
آقا هنوز کسی نفهمیده؟ خواهشا میدونید کمــک کنید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام میشه خود dota 2 رو واسه دانلود بزارین. من خیلی وقته دنباله این بازیم و تو استیم هم بلد نیستم دانلود کنم چون میگن پول میخواد
پول لازم نیست دوتا یه بازی مجانیه فقط برای داشتن لباس ها و.... باید پول بدی مگرنه برای بازی کردن پول لازم نیست بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو تو استیم سرچ کن بعد دانلودش کن حدودا 7-6 گیگه
مخابرات یکی از بهترین پینگ هارو داره البته خودشون میگن بازی انلاین ساپورت نمیکنن ولی پینگش عالیه من تو دوتا پینگ 190 دارم بیشتر اوقات تو cs:go هم پینگ 20This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته داشتن این پینگ شرایط داره
1-ملت همگی نریزن روی باند
2-منطقه مخابراتی
3-نویز خط خود ساختمون
تنها بدی مخابرات این قطعی و وصلیشه
بکس چنتا سوال
این ست هایی که تو بازی دراپ میشه برات رو میشه فروخت ؟
دراپ شدن ایتم تو بازی محدودیت داره مثل cs:go ؟
فقط ایتم های چند دلاری برات دراپ میشه یا امکان داره ایتم بیش از 10 دلار هم دراپ شه ؟
اول اینکه ست هایی که میده ترید نمیشن اما اگر بازش نکنی میتونی با ست دیگه عوضش کنی یا بفروشی و باباتش پول یا...بهت بدن توافقیه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دیگه محدودین داره
بیشتر از 10 دلار هم هست مثل دراپ ارکانا که 30 $ هستش
Rango.IR (04-17-2015)
قبلا ارکانا میداد ولی الان دیگه فک نکنم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام . من الان میخوام با استفاده از id یک بازی انجام شده reply آن را از قسمت watch/Recent Games ببینم ارور Reqested for Match xxxxx timed out میده (xxx آیدی بازی)
دیگه هیچ reply نمیتونم ببینم !!
میخواستم ببینم کسی به مشکل من برخورد کرده ؟ توی چند تا فروم خارجی هم انگار این مشکل رو داشتن و هنوز نتونستن حلش کنن و خود پشتیبانی دوتا2 هم انگار کاری برای این مشکل نکرده ....
"I'm the beast of bedtime tales."
سلام دوست عزیز
احتمالا مشکل تایم اوت از پینگ نت شما باشه
یه اکانت کاهش پینگ رو تست کن احتمالا جواب بده
لینک دانلود رایگان برنامه رو میزارم بهمراه نام کاربری و پسورد 3 روزه
اگر مشکلت حل شد برو نسخه کاملش رو بخر
https://www.mediafire.com/?85rca81z2c2906c
یوزر نیم : admin
پسورد : 12345
سرور 1
پینگ من زیاد بد نیست و باش بازی میکنم زیاد مشکل ندارم و تایم اوت ندارم زیاد توی بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برنامه شما با یوزر و پسورد که دادی وصل نمیشه و دکمه ی connect میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©