ببخشید خواستم بپرسم سایت زیر مورد اعتماد هست برای خرید ست ؟
لینک حذف شد
بعد فروشنده اش سریع آیتم هارو ارسال میکنه یا خیلی طولش میده
ببخشید خواستم بپرسم سایت زیر مورد اعتماد هست برای خرید ست ؟
لینک حذف شد
بعد فروشنده اش سریع آیتم هارو ارسال میکنه یا خیلی طولش میده
ویرایش توسط Deadking : 07-08-2015 در ساعت 11:21 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل حداقل 7 روز طول میکشه بخوان ایتم رو بخرن به شما بدن.پیشنهاد من خرید Cs key و ترید کردن.خیلی هم ساده هست و زمانبر نیست اصلا.
از نظر اعتماد بله ،مطمن هست خود منم ازش خرید کردم ،ضمن اینکه فک کنم یه خورده از بقیه جاها ارزون تر هست. (تبلیغ نباشه لینک رو پاک کن)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-08-2015)
سلام یه سوال در مورد پینگ مناسب برای بازی داشتم :
من پینگم بدون سرویس کاهش پینگ 390 هست و با سرویس میشه 210 .
با پینگ 390 اصلا نمیشه راحت بازی کرد؟ پینگ 210 چطوره؟ اگه میشه یکمی در مورد پینگ مناسب توضیح بدید ممنون
البته اینارو تو EU East تست کردم
پینگ مناسب تا پینگ 110 هست،البته من خودم تا 180 هم برام خوبه ولی بازم استاندارد نیست،210 خوب نیست زیاد ولی نسبت به اون پینگ قبلیت بهتره،من از یه سایت کاهش پینگ میخریدم،عوضش کردم رفتم یه جا دیگه ،به قول دوستم کاهش عدد نه کاهش پینگ! منظورش اینه که فقط عدد پینگ رو کم میکنه! اسم سایتی که ازش میخری رو برام پ.خ کن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
H.e.x (07-10-2015)
سلام به دوستان
آقا این نرمال ـه؟؟واس شما هم اینجوری میشه؟
2-3 روزه هر وقت دوتا بازی میکنم پینگ درســتم که باشه مثلا 110 ـه گیر دارم ، هیرو در حال حرکت باشه 1 لحظه گیر میکنه باز ادامه میره یا وقتی اسکیلی چیزی میزنم بعد ـه 2-3 ثانیه میبینم
به نظرتون مشکل از چیه؟ یه راهنمایی بفرمایید
دقیقا منم این مشکل دارم عجیبه. من فک کردم از سرویس کاهش پینگی هست که استفاده میکنم.
نه مشکلی نداره سرور ها یکم خراب شدن چند باره بعد فایند کردن تا لود میشم به سرور مینویسه Safe To leave
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاقبل از استارت بازی میتونید از بازی leave بدی همیشه هم بوده تا جایی که اطلاع دارم
ولی سرور ها هم بخاطر ریبورن خراب شده باید این چند وقته باهاش بسازید
ميگم جلوي هيروي اسپكتر چي بايد پيك كنيم؟
خسته شدم نميدونم چه كنم!!!
يارم باشه ميبريم حريفم باشه ميبازيم بگيد تورو خدا حريفم بود چي پيك كنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©