اگه بخواین اسم کسی رو سرچ کنید فندق شکن لازمه، ولی اگه آیدی (عددی) رو داشته باشین یا اتفاقی وارد پروفایل شخص شده باشین لازم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخواین اسم کسی رو سرچ کنید فندق شکن لازمه، ولی اگه آیدی (عددی) رو داشته باشین یا اتفاقی وارد پروفایل شخص شده باشین لازم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ادیت که نه ! ولی بعضی از آیتم ها چند تا استایل مختلف داره که میشه از بینشون انتخاب کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ارکینای ترور بلید بدون جم 8کی هست که رنگش قرمز هست
و جم تغییر رنگ هم برای تررور بلید و تکیز و کویرر های انیوژال هست اونطور که شنیدم از 15 تومن شروع میشه و میره بالا
ولی اطلاع دقیق از قیمتش ندارم
و دوست هم پرسیده که رنگ لباس
نه نمیشه تغییری ایجاد کرد ولی میتونی ایتم بگیری برای هیرو و تغییراتی بشه
و بعضی ایتم ها هستن که استایل دارن
مثلا موی سر لونا Midnight locks
3تا رنگ داره مشکی و سفید و ابی
Soul Keeper (02-16-2015),رهی (02-16-2015)
چه طوری آیتم بگیرم ...چند تا سوال دارم از قبیل اینکه 1میشه بگید (مانسا کیل_mansa kill)و جملاتی از این قبیل که بعد از کشتن هیرو ها گفته میشه یعنی چی و چه طور بعد از اینکه 5تا هیرو رو کشتم از بازی عکس بگیرم بزارم شبکه های اجتماعی ممنون
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
در باره اونا چیزی نمیگم دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از بازی میتونی screenshot بگیری من رو Tab تنظیم کردم تو تنظیمات دوتا2 هست.
اینا چیزای بودن که از دوتا توش بود
Monster kille
God LikeE
Wicked Sick
Double kill 2 کیل پشت هم
Triple kill 3کیل پشت هم
ultra kill 4 کیل پشت هم
Rampage! 5 کیل پشت هم
دوستان توضیح دین
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یعنی من الان اگه بخوام ارکانا تروربلید ترید کنم یا بخرم خودش رنگش قرمزه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارکینای معمولی ترور بلید یه جم معمولی روش داره که اسمش Reflection Shade هست اگه درست نوشته باشم که رنگ اصلی ارکینا هست و قرمز رنگه
ولی با خرید جم های پریسماتیک میشه رنگ اون رو تغییر داد
یکی از رفیقای قدیمیم ارکینای تررور بلید با رنگ قرمز رو 60 تومن میداد و 8 تا هم داشت و کی رو 8 تومن میداد
نامرد دیگه ایدی جدیدمو اد نکرد
بهترین ارکینای بازی از نظر من ماله اس اف و تررور بلید هست
مخصوصا ترور بلید یه رنگ داره که اون نور سینه و سرشو میگیره و مثل بدن فلزی میشه اون رنگش خیلی خوفه
miniod (02-16-2015),Soul Keeper (02-16-2015)
اون سه تا چی بگید دیگه :smile106:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
1- hichi
2-hichi
3-killing speree
4-dominating
5-mega kill
6- unstoppable
7-wicked sick
8-monster kill
9-godlike
10-holy shit beyond godlike
پشت سر هم بیگری اینا رو میگه :
1- hichi
2-double kill
3- triple kill
4- ultra kill
5- rampage
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
یک سوال دیگه من وقتی عکس میگیرم و میخوام تو پینت پیست کنم صفحه سیاه پیست میشه چرا من از بازی عکس گرفتم میشه بگیدچرا؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©