نه دادا خود سایت رسمی دوتا2 گفته دوتا 2 ریبورن بزودی ،بعدش گفته تا هفته دیگه میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دادا خود سایت رسمی دوتا2 گفته دوتا 2 ریبورن بزودی ،بعدش گفته تا هفته دیگه میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این مشکل بیرون پریدن و فریز کردن بیشتریا دارن من با انواع کامپیوتر و اینترنت امتحان کردن
خخخ رو کامپیوتر کل همسایه ها و فامیلام دوتا نصب کردم رفتم خونشون به راحتی بازی کنم خخخ
خخخخخخخخخ خداییش اینو میگن یه معتاد! Gj dude
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقایون امروز اومدم بخش DLC های دوتا رو نیگاه میکنم میبینم زده Dota2 - OpenGL support for windows کسی میدونه این چیه؟
یکی از پیش نیاز های بازیه های کامپیوتریه
اونطور که یکی از دوستان گفت اگه میخواهید بجای Direct X با OpenGL بازی کنید اون تیک رو بزنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه اینکه Direct X با OpenGL چه فرقی داره رو نپرسیدم
OpenGL برای کارت گرافیک های ضعیف تر هست و Direct X برای کارت گرافیک های قوی تر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کارت درسته
اگه تیک OpenGL رو بزنم یعنی تغییری مثلا در CPU Usage بوجود میاد و بازی فشار کمتری میاد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اپدیت reborn اجباری شد مگه؟
میخوام برم تو بازی اجرا نمیشه 6.5گیگ اپدیت میده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©