یا ابلفضل چلنگا خیلی سختن یکی به من اوفتاده بود میگفت رمپیج بگیر
تازه میخاستم اسمورف کنم برا رنک ۶ هزار
شتر در خواب بیند پنبه دانه
یا ابلفضل چلنگا خیلی سختن یکی به من اوفتاده بود میگفت رمپیج بگیر
تازه میخاستم اسمورف کنم برا رنک ۶ هزار
شتر در خواب بیند پنبه دانه
دوستان برنامه open gl support for windows که جدیدا برای دانلود تو قسمت دوتا قرار گرفته به چه منظوری هست ؟
حتما باید دانلود بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
سلام ..میگم من یه 1 سالیه دوتا 2 بازی میکنم..الان می خوام برم یه شهر دیگه و pc مو نمیتونم ببرم....حالا مشکلم اینه که رم لپ تابم 2 ه و گرافیکش 256 (آره میدونم مال زمون تیرکمون سنگیه)...و مشکلی که دارم که فکر میکنم مال رممه اینه که تو دوتا 2 هروقت موس رو لبه صفحه میبردم یه جورایی تیک میزد نمیدونم چه جور بگم نرم و روون نیست و کلا بازی رو اعصابمه..می خواستم بدونم حالا که دوتا 2 رفته رو ریبورن و من بعید میدونم بتونم یه لپ تاپ دست و پا کنم با این سیستم میشه گیم زد یا نه؟..هر کسی هم راه حلی واسه این تیک زدن داره بگه چون اصلا ربطی به تنظیمات گرافیک داخل بازی نداره همه رو خودم امتحان کردم.(دقت کنید که گرافیک بازی فقط روون نیست) ......با تشکر
الآن برا من یه سوال فنی پیش اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اگه این چلنج رو نری lvl up نمیشی
اگه اینجوری گه واقعا گند زدن رفت
شاید یکی رولش ساپورتره
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
ایتم moon share چرا وقتی روی خودت میزنی غیب میشه ؟
غيب نميشه.consume ميشه و به صورت يك buff مياد روي هيروت با att speed 60This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
bayani (09-11-2015)
خخخ یه بار مین 25 مون شارد میخرم میزنم رو خودم میبینم غیب میشه
شروع کردم داد و بیداد مون شارد من کو کی بردش فحش هک کلی دادم
چجوری میشه رو بقیه استفاده کرد من یه بار با الچمیست ۳ تا خریدم نتونستم رو کسی استفاده کنم
moonshard فقط روی هیروی خودت میشه استفاده کرد ...... آقانیم هم فقط alchemist میتونه به کسی بده ( بدلیل خاصیتی که آلتیمیتش داره )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب بازی مرض داره میگه ۳ تا مون شارد بخر؟
دوستان بازی توی دوتا ریبورن دیگه آیتم پیشنهاد نمیده و باید از guid ها استفاده کنیم ،درسته؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©