چرا کسی جواب منو نداد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا کسی جواب منو نداد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
برو چت رو فعال کن و بعد بزن createenemyhero razor مثلا من زدم razor و اینجوری میتونی روشان رو هم فعال کنی فقط یادت باشه مثل پینگ هست که میزنی -ping اینم باید قبلاش یه (-) بزاری.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کسی نبود بتونه به من کمک کنه ؟
عکس بگیر 100 درصد کمکت میکنم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آها رفیقققققققققق شما دوتای سال 2013 رو دانلود کردید از سایت های ایرانی این نسخه بسیار قدیمی هست و باید نسخه جدیدش رو از استیم دانلود کنید من این بازی رو بعضی وقتا میخوام یاد 2013 و استورم قدیمی بیفتم میرم. نسخه جدید رو دانلود کنید از استیم مشکل شما رفع میشه.موفق باشید.
Mohammad_ai69 (09-07-2015),w3c (09-07-2015),[DR.[mmL (09-07-2015)
داداش شما میتونی اینکارک کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اول میتونی یه بازی پیدا کنی که هیرو ها توش باشن
بعد دانلود کن بازیرو بعد اون بالا سمت چپ اون چشمه کلیک کن بعد copy to clipboard رو میزنی یه لابی باز میشه با اون هیرو ها
البته فک کنم راه های بهتری هم باشه:o:p
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
X-imc (09-08-2015)
یـعنی ر*ـدم به این ریبــورن از وقتی اومــده دوتا2 ر*ـده قبلا که یهو میپرید بیرون جدیدا هم هر 20 ثانیه تو گیـــم فریــز میشی بعد یهو میبینی وسط ناکجا آبادی
الکی الکی lp خوردیــم رانــدوم رو هم که میری باز همین مشکل
شما مشکل تایم اوت داری فک نکنم به ریبورن ربطی داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
mahmood1372 (09-07-2015)
حل شــدنی هســت؟ میشه کاریش کرد؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+ میپریــد بیرون منظورم وقتی Watch و ... رو بزنی بعد بری رو Play
موقع بازی گیــر داره فقط ، بیرون نمیره
ویرایش توسط mahmood1372 : 09-07-2015 در ساعت 06:56 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©