تو اپرات یه کلیپی بود فارم لایف استیلر واقعا فست فارم میکرد بدون اینکه هلتش زیر 50 بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا لینکش ندارم اما بزنی فارم یه چیزایی میاد
تو اپرات یه کلیپی بود فارم لایف استیلر واقعا فست فارم میکرد بدون اینکه هلتش زیر 50 بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا لینکش ندارم اما بزنی فارم یه چیزایی میاد
شمام نمیتونین بازی فایند کنین؟connecting to the dota 2 game coordinator...
Lone Star (10-05-2015)
دقیقا واسه منم هیچی نمیاد همینو میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
برا منم همینطوریه
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم چجوری باید به dota wtf ویدیو ارسال کنم؟؟؟
فک کنم از طریق سایتشون یا ایمیلشون
سلام یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده اونم اینه که من الان ب مدت 2 ساله که دام دوتا 2 بازی میکنم اما سطح بازیم یا همون مهارت یا رفلکسم از یه حدی بالا تر نمیره و باعث شده افت شدیدی تو تیم کنم و اخراج شم لطفا کمکم کنید چجوری بازیمو خیلی بهتر کنم؟
مهارت و رفلکس زمین تا آسمون فرق دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعتت زیاد باشه توی کلیک کردن و سریع تصمیم گرفتن = رفلکس ، ولی کسی که با ذهنش بازی میکنه رو میگن مهارت داره ( مثل کسی که با undying توی درختا tomb میکاره که زدنش سخت باشه ، ولی کسی که جلوی حریف عین هلو tomb میکاره مغزش کوچیکه حالا هرچقدم رفلکس داشته باش )
سطح بازی خوب = رفلکس و مهارتت موازی با هم خوب باشن
شما برای اینکه بازیتو خوب کنی باید ویژگی های هیرویی که باهاش بازی میکنی رو بشناسی و طبق اون عمل کنی . حریفتو بسنج ببین چیزی حالیشه یا نه . جوری بازی کن که از نظر دشمنات غیر قابل باخت باشی ( چه بازی تیمی چه pub ) . شما بتونی از مهارتت استفاده کنی خود به خود رفلکستم میره بالا چون داری با مغزت سریعع تصمیم میگیری و سعی میکنی بهترینو انجام بدی
bayani (10-28-2015),freedomsleep (10-17-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه مشکل اینجاست که من فقط 3 ماه تابستون رو بازی نکردم و سر کار بودم و الان انقدر باختم رنکم 2k افت داشته در این حد بازیم ضعثف شده
نذار یارات بمیرن . نه اینکه بهشون فحش بدی . کاری کن free farm بشن و خودتم دشمناتو harras کن بازیو میبرید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکم بازی کنی یادت میاد ...
freedomsleep (10-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©