اگه میشه آدرس یه مغازه ای رو که توی کرج دوتا2 میفروشه بگید
چون من رفتم هرجا اصلا نمیدونستن دوتا2 چی هست؟
اگه میشه آدرس یه مغازه ای رو که توی کرج دوتا2 میفروشه بگید
چون من رفتم هرجا اصلا نمیدونستن دوتا2 چی هست؟
جان dota 2 بفروشه ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مغازه که هیچی تو عطاری گیرت نمیاد باید خودت دانلود کنی یا یه نفر که بازی میکنه گیر بیاری
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
حاجی این تیکو هر دفعه که میری تو بازی باید بزنی؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش تیمی که تو پروفایل دوستان هست رو بازم این نشون نمیده اصلا!!!
چیکا باید کرد؟! قبلا خوب بود که!!
چرا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب باید بدونم چرا تو مغازه گیر نمیاد؟
تو سبزی فروشی گیر میاد؟
چون 1 بازیه آنلاین هست که هر هفته 200 مگابایت آپدیت داره و بدون بتا کی و با خرید dvd بازی نمیتونی بازیش کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
khashayar (02-25-2013)
شما میگی که باید دیوی دیش رو بخری قبلی میگه گیر نمیاد
درست بگید
عزیز من. کاملا گفته ی من واضحه.
شما فرمودی چرا DVD اش رو نمیفروشن. چون وقتی بازی رو شما بری از مغازه بخری بعد یک هفته که آپدیت میاد شما دیگه نمیتونی بازی کنی و مغازه مسئول اجرا نشدن بازی شماس پس اونا خودشون رو تو دردسر نمیندازن.
نکته ی دوم اینه که این بازی از طریق کنسول Steam اجرا میشه یعنی شما به برنامه ی استیم هم نیاز داری.
نکته ی سوم اینه که سایت Steam داخل کشور فیلتر هست و مغازه ها نمیتونن محصولاتی که به این سایت مربوط هست رو برای فروش قرار بدن چون پیگرد قانونی داره.
نکته ی 4 اینه که جدا از Steam و Dota 2 شما نیاز به بتا کی هم داری که برای مغازه دار ها مقدور نیست به تعداد بالا تهیه کنن چون مجانی نیست.
نکته ی 5 اینه که راه انداختن Steam روی سیستم کار آسونی نیست و نیاز به آنتی شیلنگ داره.
در نتیجه شما نمیتونی DVD بازی رو در مغازه ها پیدا کنی.
یا باید خودت دانلود کنی یا از رفیقات که بازی رو دارن بگیری.
واضحه یا بازم توضیح بدم براتون؟
فهمیدم
من الآن استیم رو دارم ولی نصبش نکردم
منظورتون از آنتی شیلنگ آنتی hک بود یا آنتی fیlتv?
دوست من بعد از اپدیتی که استیم داد هر پلیر میتونه تو چند تیم بازی کنه وThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همین اون تیک را گذاشتن که هر تیمی که دلخواه خودش هست رو تو پروفابلش بزاره.
دوستاتونم اگه بخوان تیمشون دیده بشه باید اون تیک رو بزنن.
به قول پوریا خیلی واضح است :d.
World Should Feel PAIN
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©