وقتی زرد و آبی جفتشون lvl 4 شدن اونوقت 2 تا forged spirit خواهید داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی زرد و آبی جفتشون lvl 4 شدن اونوقت 2 تا forged spirit خواهید داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (04-20-2016),bayani (04-20-2016),samdeloges (04-20-2016)
این ست رو فقط یکبار میتونید باز کنید و اگر باز شد قابلیت یکبار گیفتش از بین میره ، یعنی اگر باز کنید برای همیشه مال خودتونه و میتونید استفاده کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Pro (04-25-2016)
کسی Meta سرعتی Jugger رو بلده؟ همون که براش sange yasha میرن با drums. از early game میخوام تا آخرش. هرچی میدونه بگه هر کی بلده
امروز بدون bf تو ۴۷ دقیقه ۴۰۱ last hit زدم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان در مورد سایت dota2lounge یه راهنمایی می خواستم
کلی آیتم دارم ولی وقتی می خوام بت بزارم فقط 7-8 تاشون رو می آره ( آیتم هام هم ترید میشن هم مارکت )
دوستان این اصطلاحت چین:
Rofl
Moron
Rekt
Lmao
فحش نباشن من این همه استفاده مینکم
[SIGPIC][/SIGPIC]
Rolling on Floor Laughing
moron یعنی ابله ،احمق
rekt رو نمیدونم چطور توضیح بدم
laughing my ass off
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (05-06-2016)
کسی نظری نداره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همرو که گفتن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Rekt = wrecked یعنی داغون شدن
زیاد راجب بت نمیدونم فقط اگه ایتمت قابل ترد باشه و فکر کنم به صورت bundle هم نباشه نشون میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bizak (05-04-2016),samdeloges (05-04-2016)
سلام بچه ها. من یه بار از بازی انلاین رفتم بیرون. بعد اباندون شدم فقط میتونم افلاین بازی کنم. لطفا بگید چیکار کنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©