دوستان نمیشه quick cast رو مثل قبل کرد ،درست هست الان یکم دیرتر کار میده؟یا من حس میکنم؟
دوستان نمیشه quick cast رو مثل قبل کرد ،درست هست الان یکم دیرتر کار میده؟یا من حس میکنم؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-05-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این گزینه رو فعال کنین
تشکر فعالش کرده بودم ولی بازم فک کنم یه لحظه دیرتر با quick cast بلینک میشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-06-2016)
سلام دوستان چرا هر ایتمی که پسوند Auspicious داره نسبت به بقیه ایتم ها( geniune - inscrible - exalted.... ) ارزون تره؟سوال شد برام چون خیلی ارزون ترن! مثلا ایتمی که 15-13 دلار پولشه اگه Auspicious رو بخری 8-9 دلار میشه
pishva (04-07-2016)
سلام
اگه اشتباه نکنم اینجور آیتمها مثل battlefury void قبلا توی ایونت داده میشدن به همین دلیل ارزون تر هستن .البته اگه دلیل این باشه! ایونتش هم یادم هست diretide2013 بود که یه هوک جدید (یه چیزی شبیه اسکلت بود) برای پودج دادن
+ scythe of vice natures prophet که این واقعا با kenetic when natures attack قشنگ هست.
ویرایش توسط Apdentist : 04-07-2016 در ساعت 12:30 AM
pishva (04-07-2016),Soul Keeper (04-07-2016)
سلام اقا من بعد عید اومدم بازی میبینم همه هاتکی ها عوض شده
قدیم با کنترل همه یونیت ها رو کنترل می کردم الان نمیتونم چیکار کنم
میخام با ctrl بتونم کنترل کنم همه رو مثل این دستور
dota_player_multipler_orders "1"
ویرایش توسط bayani : 04-07-2016 در ساعت 01:19 AM
pishva (04-07-2016)
سلام عزیز :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اول اون گزینه ای رو که دوستمون توی پست 2 توضیح داده رو فعال کن
الان هم گزینه SELEC all controled untis رو بزارید روی ctrl بعد مثلا با آنتی میج MANTA style رو فعال کنید و ctrl بزنید همه یونیت های شما تحت کنترل خودتون قرار میگیرن.
یا مثلا با meepo این کارو کنید همه میپو هاتون میان تحت کنترل شما قرار میگیرن عکس میزارم الان خدمت شما
بفرما اینم خودم لابی رفتم خدمت شما :
ویرایش توسط Apdentist : 04-07-2016 در ساعت 01:47 AM
bayani (04-07-2016),pishva (04-07-2016),Sharingan (04-07-2016),Soul Keeper (04-07-2016)
ممنون زحمت کشیدی ولی دکمه ctrl و shift رو توی تنظیمات قبول نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (04-07-2016)
خواهــش انجام وظیفست ،عکس میدید کمک کنم؟
این آیتما سر Bloom 2014 دراپ میشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این ایونت بس که اوایل باگ داشت همه با استفاده از باگ ها Bloom رو میزدن و هرچی بیشتر دمیج میزدی به Bloom آیتم بهتری میداد اما بعد فیکسش کردن
یکی از باگ هاش این بود که 6تا Mjolnier برا یورسا میگرفتی و می افتادی به جون Bloom اما بعد فیکش کردن که نشه این کارو کرد
[SIGPIC][/SIGPIC]
pishva (04-07-2016),Soul Keeper (04-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©