من قند شکن روشن کردم مودم ریست کردم از استیم اومدم بیرون تا بالاخره درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من قند شکن روشن کردم مودم ریست کردم از استیم اومدم بیرون تا بالاخره درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shift+gThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (07-28-2016)
حاجی راه دیگه سراغ نداری ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه اینا رو خدم تست کردم جواب نداد میگم :d
منم همین مشکل رو دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان یکی کمکم کنه چرا اینطوری میشه اخه الان 32 گیگ جا دارم توی درایورم نمیدونم چشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Taskmanager استیم رو پیدا کن و ببند !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش برو به این مسیر : Program Files (x86) > Steam > steamapps > downloading
اصلا خوده پوشه Downloading رو پاک کن با Shift + Delet
بعد استیم باز کن یه چک کن احتمالا باس اپدیت بشه !
ببین این اتفاق برا منم افتاده.من 100 گیگ جا داشتم.شاید مربوط به Bad sector باشه که نمیزارن چیزی Write شه روی هارد.برنامه HHd Regenator رو دانلود کن و بزار Bad sector هارو اسکن کنه.شاید درست شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم همین ارور میده اخه دوستم هم از همین داره استفاده میکنه من خودم کل پوشه استیم براش ریختم ولی برای اون اپدیت میشه برای من نمیشه چیکار کنم من؟
اين عكسه كه شما گذاشتي كه فقط گفته يه مشكل هست برو تو اينفرميشنش ببين چيهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ ن: نكنه ويروس كش داره بازي در مياره؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
لول. دوباره یکی اومد گفت shift +g .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا به خدا من بزرگترین اشتباهی که توی این هفته کردم این بود که پرسیدم چطوری توی پیک میشه با بقیه چت کرد.
مومن اون برای voice هست...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
erebor (07-30-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©