جواب نمیدید؟
جواب نمیدید؟
pishva (02-04-2016)
استیمتونو exit کنید یا اون بالا سمت چپ تو استیم change user رو بزنید و اکانت جدید رو وارد کنید
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-04-2016)
خخخخخخ
آیتمشو ندیدم
شرمنده
شما فقط میتونید آیتم های تریدبل traidable رو منتقل کنید
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-04-2016)
سلام
دوستان با میپو چطور میشه از پس earthshaker بر اومد ؟ آخرای بازی اصلا نمیشه کاریش کرد . یهو میپره وسط کارو تموم میکنه
یه نفر داخل بازی بهم گفت جاگیری ت جلو es اشتباهه !
pishva (02-04-2016)
درکل پیک کردن هیروهایی که تعدادشون زیاد میشه مثل همین میپو یا pl جلوی es کار اشتباهیه چون راحت تیمو به فنا میده ولی خب اگه با blink dagger و hex بتونید خود es رو قبل از فایت گنک کنید خیلی خوب میشه! فکر کنم اینطور جواب بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین اگه es به عنوان ساپورت پیک شد که غمت نباشه با یه aghanim و dagger کاره es تمومه نکته( اگه es ساپورت بود با میپو مید برید تا لولتون بالا تر باشه) .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگه یه es راست کرد که کری بره شما تا اونجا میشه از درکیری با es خودداری کنی وقتی es کری بود travel برو بعد از dagger و aghanim و hex باید ایتم هایی بری که سفتت کنه eye of skadi . heart نکته( وقتی میپو هستید بازی نباید از 35 دقیقه بیش تر طول بکشه مزیت میپو lvl up سریعشه)
سلام
Match 2106972365 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
میگم این اکانت رو حدودا 1 ساعت پیش ساختم و یه گیم رفتم، تا مین 10-15 که کلا Courier نداشتیم، میخواستم برم Middle هم یه نفر لج کرده بود کلا حرف هم نمیزد فقط سرش رو انداخت پایین اومد میدل رفتم Safelane که Top باشه ( dire بودیم ) بعد خیر سرش طرف با Brsitle اومده بود safelane بعد لست هیت هم نمیزاشت درست بگیرم خلاصه به زور مین 13-14 تازه تونستم Radiance رو بیارم |||| بعدش دیگه گفتم گور باباش، تازه رفتم Jungle فارم کردم هیچی دیگه خلاصه آخر بازی Full کرده بودم. کلا برای اینکه اکانت High یا Very High بشه اکانت ساختم. به نظرتون همینطوری ادامه بدم حداقل High میشه؟ چون xpm و gpm هر دو بد نیستن، فقط نگرانم لست هیت کلا زیر 300-400 بزنم high نشه
pishva (02-04-2016)
اره داش ببری همینطوری میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرتو godfather - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats منم میتونم بشم ؟
pishva (02-04-2016)
آپ 500 مگی امده
برای منه فقط یا شما هم دارید؟
500 برای چیه؟
پ.ن
Dota 2 - Winter 2016 Battle Pass
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-04-2016)
بله برای همه هست...
داداش متنش رو میزاری لطفا برای من ارور میده نمیتونم وارد ص بشم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©