با سلام
من وقتی رمز عبورمو تو سایت استیم میزنم لاگین میشم اما وقتی توdota2lounge رمزمو میزنم وارد شم میگه نادرسته چند بار امتحان کردم اما همین اتفاق افتاد
با سلام
من وقتی رمز عبورمو تو سایت استیم میزنم لاگین میشم اما وقتی توdota2lounge رمزمو میزنم وارد شم میگه نادرسته چند بار امتحان کردم اما همین اتفاق افتاد
caps lock - فارسی بودن فونت - کوچیک و بزرگ بودن کلمه خیلی مهمه
اینا رو امتحان کردی؟
اگر ثبت نشده برای اولین بار اکانت یکی از ادد لیستات و کد رو هم می خواد . البته اگر به اون مرحله رسیدین
سلام دوستان
من تازه دارم دوتا 2 بازی میکنم یه سوال داشتم
خواستم ببینم چطوری باید اپدیت کنم بازیرو
ممنون
اگه توی بازی میره و find میکنه که Update شدستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نه باید روی اسم بازی بیرون نوشته باشه Update required که روش راست کلیک کنید و بعدش Manage Downloads و بعدش یه فلش رو به بالا هست
اگه تنظیمات استیم رو عوض نکردی که خودش بازی رو میزاره رو Auto update
سوالی بود در خدمتم
اونارو امتحان کردم ولی باز همون شد
نه به اونجا نرسیدم تو استمی لاگین میشم ولی توdota2 loungeنه میگهincorect login
اینو تازه یادم اومد گاهی وقت ها این بلا سرم میومد و با مرورگرهای دیگه مثل chrome ، opera رو امتحان میکردم درست میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوتا بازها(چه قدر قلنبه سلنبه):hurrhurrplz::fyeahplz:
اگه کسی نحوه بازی کردن بقیه مود های دوتا 2 در این سایتD2Moddin: Dota 2 Custom Games رو بلده یه آموزش تصویری کامل بزاره تا همه استفاده کنن
با احترام
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 07-16-2014 در ساعت 02:09 AM
دوستان اگه ما واسه اسنایپ هم Eye of Skadi و همDesolator رو بگیریم پسیو Desolator از بین میره ؟؟
یه با تست کردم به نظرم اون 7 تا رو کم نمیکرد وقتی اتک میدادم( روی خود هیرو دشمن میرفتم تا بببین اثر کرده یا نه )
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
هیچ کدوم از ایتم هایی که دارم دیگه کار نمیکنه فرقی نمیکنه برای کدوم هیرو باشه از 720 تا ایتمی که دارم 1 دونه هم کار نمیکنه وقتی روش کلیک میکنم میگه این هیرو اصلا ایتم نداره
در واقع اینو میگه
no hero item available
کسی میدونه جریان چیه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©