سلام.تو این up آخری که اومده من یه عالمه باگ دیدم مثل باگ سته nyx باگ back bh عکس ترنومنت ها م رفته میخواستم بدونم برایه همه این جوری شده یا فقط باسه من این جوریه؟
سلام.تو این up آخری که اومده من یه عالمه باگ دیدم مثل باگ سته nyx باگ back bh عکس ترنومنت ها م رفته میخواستم بدونم برایه همه این جوری شده یا فقط باسه من این جوریه؟
واسه من که درسته ! شاید کارت گرافیکتون نیاز به آپدیت داره که باید آپدیتش رو دانلود کنید
یک سوال : چجوری Fps و چیزای دیگه رو روی صفحه آوردید ؟
باید توی کونسول این رو بنوسی و اینتر کنی net_graph 1
خب گیفت رو چطوری ارسال کردی؟ MAIL یا ADDLIST?
اگه از طریق MAIL بوده که باید به INBOX ایمیلتون برید و همزمان استیمتون هم باز باشه و سپس روی ایمیل مورد نظر کلیک کنید و با کلیک روی لینک مورد نظر گیفت فعال میشود
اگه گیفت رو به ADDLIST خودت فرستادی ,شخص مورد نظر شما میتونه با کلیک روی آن بازی را در LIBRRAY استیم خود داشته باشد
این صفحه Tutorial بازی هست. کافیه روی عکس تاور کلیک کنین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soroush (03-23-2013)
منم به یه ای دی دیگه گیفت دادم فعال هم کردم ولی همین صفحه میاد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
==============================================
i knew
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 03-23-2013 در ساعت 01:58 PM
آقا کسی میدونه این چی هست ؟ و با کدوم کلید باز می شه ؟
همیشه اول Chest میاد بعد کلید،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلید ها تو آپدیت بعد میاد تو شاپ .
rinnegan1 (03-23-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©