ببخشید این لینک که دادید برای آنلاک کردن استایل هست ؟
با جم لول چند میشه استایل دوم این آیتم رو باز کرد ؟
ببخشید این لینک که دادید برای آنلاک کردن استایل هست ؟
با جم لول چند میشه استایل دوم این آیتم رو باز کرد ؟
Evil Geniuses
سلام بازی رو نصب کردم
نمیشه با کامپیوتر بازی کرد؟؟ ینی جتما باید واقعی بازی کرد ؟؟
اگه میشه چطوری؟؟؟
میشه بگرد زده بازی با bots بعد solo یعنی کلا همه bot یا co op یارات انلاین تیم اونور botThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینی که میگیو زدم ولی اون تیک co op رو زدم بعد نوشت finding match که دیدم هیچ اتفاقی نمیو فته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید solo بزارم ؟
بعد افلاینم میشه؟؟
یه سوال دیگه من وقتی کلیک راست میکنم برای حرکت یا کلیک چپ یه مدتی کوتاهی 1 صدم ثانیه شاید یا کمتر طور میکشه اعمال بشه عادیه ؟ چون دوتا 1 رو همون لحظه بدون هیچ همون مدت خیلی کم
روی زمین علامت میوفتاد و هیرو میرفت اونجا
میشه یه توضیحی بدید اینا چی و به چه درد میخورده که بخریم:
Immortal Treasure I 2016
Immortal Treasure II 2016
Immortal Treasure III 2016
Trove Carafe 2016
Luckless Lockvase 2016
با تشکر
co op باید بگرده تا 4نفر پیدا کنه هم تیمیت بشن ، یعنی باید کمی صبر کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا اینترنتتون ضعیفه ، یا سیستمتون
تنظیمات گرافیک رو پایین بیارید و تست کنید
همه اینا Treasure Box اند و توی هرکدوم احتمال وجود چندتا آیتم هست که وقتی باز میکنید بسته به شانس یک آیتم بهتون میده. خریدشو توصیه نمیکنم چون آیتم های داخلش رو میشه جدا به قیمت خیلی کمتر از خود جعبه خرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام دوستان من واسه اینکه بازی برام روان باشه مثل دوتا 1 مجبور شدم یسری تغییرات بوجود بیارم
بنظر شما خوبه؟
یا واسه قشنگی بیشتر کدومارو تیک بزنم؟
اگه حال داشت یکی بهم بگه اون تیک ها تک تک چه کارایی میکنن :دی بعضیاشونو میدونم بعضیاشونو نه
فایل پیوست 4617
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون آره تونستم با بات بازی کنم ولی بصورت آنلاین بازی کردما ! حجم کم میشه .>؟
آخه افلاین مد هم میشه !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©