من كي گفتم نيست اگه استيمو مستقيم كپي كرده باشيد يا وقتي آن اينستال ميكنيد ديتاهاشو كامل پاك كنيد به احتمال زياد بدون نياز به تعويض ويندوز ميشه اسمورف كرد
من كي گفتم نيست اگه استيمو مستقيم كپي كرده باشيد يا وقتي آن اينستال ميكنيد ديتاهاشو كامل پاك كنيد به احتمال زياد بدون نياز به تعويض ويندوز ميشه اسمورف كرد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اگه از تو کنترل پنل ینستل کنی دیتاها پاک میشه!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما راه حل پاک کردن دیتا رو پیدا کردین ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به این سادگی نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس چی کنیم؟
ميگم كه
اگه استيم كپي شده باشه نه اينكه رو كامپيوتر نصب شده باشه تمام ديتاهاش رو توي پوشه ي خودش ميريزه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
سلام
خواستم بدونم pet ها به جز جنبه سرگرمی فایده دیگه ای هم دارن؟
نه دوست عزیز فقط باعث زیبایی میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میرن تو مپ میچرخن ویژن میدن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : شوخی کردم هیچ فایده ای ندارن .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
با سلام خدمت تمام دوتا باز های عزیز یه سوال داشتم
من الان تو دوتا 2 لول 9 هستم ولی تا الان فقط 1 ایتم command دریافت کردم و حتی موقع لول اپ شدن هم به من ایتمی تعلق نمیگیره چرا ؟؟؟؟؟؟
گرفتن ایتم به چه چیزی بستگی داره ؟
و یک بار من با لیون در بازی یه الترا کیل و یک تریپل کیل داشتم ولی هیچ ایتمی دریافت نکردم
سلام خدمت تمام دوتا باز ها من در دوتا لول 9 هستم ولی تا حالا یک ایتم command بیشتر دریافت نکردم و حتی موقع لول اپ شدن هم به من ایتمی تعلق نمیگیره چرا ؟
ویرایش توسط Mr Victor : 09-14-2016 در ساعت 02:39 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©